Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Prandelli: „Lobont este un profesionist fantastic”

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, îi simte deja absenţa lui Bogdan Lobonţ, transferat în această iarnă la Dinamo. Tehnicianul italian are numai cuvinte de laudă pentru român. Prandelli a amintit şi de Nicolae Dică şi spune că îi pare rău de accidentarea stelistului, care se afla în vizorul italianului.

Antrenorul lui Mutu, Cesare Prandelli simte absenţa de la echipă a lui Bogdan Lobonţ, noul portar al lui Dinamo.

„Aşa cum am spus acum câteva săptămâni, mi-a părut rău că a plecat, pentru că e un băiat serios, un băiat de treabă, un profesionist fantastic. S-a implicat mult la echipă, deşi a jucat puţin în ultima perioadă. îi urez ca la Dinamo să găsească ce-şi doreşte, ce vrea să încerce. Aşa că îi urez succes acolo”
, a declarat Cesare Prandelli.

Prandelli a ţinut să amintească şi de accidentarea golgeterului Stelei, Nicolae Dică.

„Din păcate, am aflat de accidentare şi-mi pare rău, pentru că e un băiat pe care l-am urmărit. Eu îi urez succes”, a mai spus antrenorul echipei lui Mutu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: