Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Posibil schimb Chivu – Inzaghi intre Roma si Milan

Fundaşul Cristian Chivu ar putea ajunge la echipa AC Milan, la schimb cu atacantul Filippo Inzaghi, care este dorit la formaţia AS Roma de antrenorul Luciano Spalletti, a anunţat, luni, site-ul tgcom.it.

Sursa citată notează că Roma este interesată de serviciile lui Inzaghi, dar Milan ar putera să-l ceară la schimb pe internaţionalul român, unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi din Italia. Pe lângă Inzaghi, Milan ar urma să plătească şi o sumă de bani, deoarece Chivu este cotat în acest moment la 15 milioane de euro.

în cazul în care vor decide să-l cedeze pe Chivu, conducătorii Romei doresc să-l readucă la echipă pe argentinianul Walter Samuel, aflat în acest moment la Internazionale Milano.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: