Posibil meci între Djokovic și Casper Ruud. Norvegia – Serbia, capul de afiș al play-off-ul de calificare pentru faza finală a Cupei Davis 2023

Norvegia, care îl are în lot pe Casper Ruud va înfrunta Serbia, cu Novak Djokovic în echipă, în play-off-ul de calificare pentru faza finală a Cupei Davis 2023.

Norvegia a fost eliminată în play-off de Kazahstan, în ediția 2022, meci în care Casper Ruud a înregistrat o victorie şi o înfrângere la simplu.

Serbia, fără Djokovic, a fost eliminată în faza grupelor în septembrie, fiind devansată de Canada şi Spania în Grupa B.

Programul meciurilor de calificare pentru faza finală în play-off-ul de calificare pentru faza finală a Cupei Davis 2023, conform tragerii la sorţi. Prevăzute pe 3-4 februarie sau 4-5 februarie:
Croaţia – Austria
Ungaria – Franţa
Uzbekistan – SUA
Germania – Elveţia
Columbia – Marea Britanie


Norvegia – Serbia
Chile – Kazahstan
Coreea de Sud – Belgia
Suedia – Bosnia-Herţegovina
Olanda – Slovacia
Finlanda – Argentina


Portugalia – Cehia
Primele ţări vor fi gazde

Play-off-ul pentru ediţia 2023 a Cupei Davis are loc la începutul lunii februarie. Fiecare meci include patru partide de simplu şi una de dublu.

Cele 12 învingătoare se alătură în faza finală Canadei şi Australiei, finalistele din 2022. Alături de Italia, semifinalistă, şi Spania, sfertfinalistă, care au beneficiat de o invitaţie.

Stiri recente

Constantin Brâncuși a fost clopotar, corist și paraclisier

https://www.youtube.com/watch?v=_MYuJim9QQU&t=488s Strănepoata lui Constantin Brâncuși a vorbit în cadrul podcastului Business Philosophy despre relația maestrului cu Dumnezeu ți despre faptul...