Ponturi Premier League – Sfaturi pentru pariuri sportive câștigătoare

Iubești Premier League și ești în căutarea unor sfaturi și ponturi care să te ajute să stabilești pariuri câștigătoare? Iată tot ce trebuie să știi pentru a-ți rotunji veniturile pariind pe meciurile din cea mai importantă ligă fotbalistică de pe planetă:

Ponturi Premier League

Indiferent de nivelul la care te afli în cariera ta de parior, este întotdeauna recomandat să urmărești și părerile altora. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să urmezi ponturile sau părerile altora orbește, ci mai de grabă că îți sporești aria de cunoaștere și vei avea ocazia să afli cât mai multe detalii și informații despre o anumită partidă.

Trebuie să filtrezi totuși sursele din care te inspiri, în ideea de a economisi timp. Grupurile de Facebook și site-urile care promit câștiguri fabuloase sau dezvăluirea unor meciuri aranjate trebuie evitate cu orice preț, pentru că reprezintă o mare pierdere de timp.

Din punctul meu de vedere, cea mai relevantă sursă de inspirație este pagina comunității pariorilor din România, acolo unde echipa specialiștilor postează avancronice din Premier League extrem de pertinente și bine documentate. Tot acolo se găsesc și pronosticurile multor pariori profesioniști, care se întrec în concursurile organizate pe site care însumează premii totale în valoare de 10.500 RON lunar.

Analiză bine-documentată

Informațiile răsfoite trebuie întotdeauna analizate la rece, într-un mod obiectiv și echi-distant. Se întâmplă foarte des ca predicția la care un parior se gândește inițial să fie întoarsă la 180 de grade după citirea anumitor informații.

Acest scenariu are de cele mai multe ori de a face cu indisponibilitatea anumitor jucători și de obicei, la finalul partidei, dezamăgirea este în prim plan. Pariorii au tendința de a exagera gradul de importanță pe care ar trebui să-l acorde unor astfel de factori.

O analiză corectă presupune folosirea unui singur calapod pentru toate partidele procesate. Stăpânirea de sine și disciplina trebuie îmbinate perfect pentru a avea succes pe termen lung în pariuri, indiferent de  calitatea pronosticurilor de care dispunem.

Profesioniștii îș rezervă cel puțin 30 de minute pentru analizarea unei partide, iar dacă ne gândim la faptul că în fiecare etapă de Premier League se joacă 10 partide, ne dăm seama că trebuie să investim cel puțin 6 ore săptămânal pentru a rămâne conectați în permanență la acțiunea din această competiție.

Specializarea

Natura fiecărui sport și a fiecărei competiții diferă de la caz la caz și pentru a câștiga pe termen lung la pariuri, este necesar să ne specializăm în ariile în care avem de gând să pariem.

(link pe poza http://www.premierleague.com/ cu Title: Premier League)

Este bine-cunoscut faptul că în Premier League, arbitrii nu acordă avertismente la fel de ușor ca și în celelalte campionate Europene. De aceea, media cartonașelor galbene este probabil mai mică decât ne-am aștepta, ținând cont de duritatea fiecărui duel, însă nu toți arbitrii Englezi judecă fazele la fel. De aceea, monitorizarea unor asemenea factori ne poate ajuta să ne îmbunătățim semnificativ rata predicțiilor corecte.

O altă particularitate a echipelor angrenate în această ligă este numărul extrem de ridicat de meciuri pe care îl au de jucat în fiecare sezon. Echipele fruntașe dispută aproximativ 50 de partide oficiale într-un sezon, însă în anumite cazuri, numărul se poate ridica și până la 60. Dacă punem la socoteală și partidele amicale, ne dăm seama că jucătorii din Premier League au mult de tras pentru a-și câștiga milioanele.

De aceea, antrenorii sunt forțați de multe ori să prioritizeze anumite partide în defavoarea altora, fapt ce generează oportunități excelente pentru pariorii care urmăresc cu atenție tot ce mișcă în Premier League.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...