PONTURI PENTRU PARIURI/ Sferturi Cupa UEFA – gazdele par favorite

Toate cele patru formaţii care dispută prima manşă pe propriul teren au motive întemeiate să câştige întâlnirile

Nea Mircea vizează semifinalele
Şahtior Doneţk – Olympique Marseille

La prima sa apariţie în sferturile de finală ale Cupei UEFA, Şahtior este în mare formă acasă. Echipa lui Lucescu a câştigat ultimele trei întâlniri de pe “Olympyskiy” fără să încaseze nici un gol. La rîndul ei, O.M. se află pentru a treia oară în această fază a competiţiei, urcând în două rânduri în semifinale. Deşi adversare, cele două grupări au relaţii cât se poate de cordiale, tratând transferul lui Brandao.

Absenţi: – / Ziani
Pronostic: 1

După 14 ani
PSG – Dinamo Kiev

La Paris are loc o altă întâlnire franco-ucraineană. Antrenorul francezilor, Paul Le Guen, se gândeşte la o a treia victorie consecutivă în meciul cu formaţia ucraineană. Cele două echipe s-au mai întâlnit în urmă cu 14 ani, atunci calificându-se PSG, în defensiva căreia evolua chiar Le Guen. Dinamo suferă de un complex pe pământ francez, reuşind să se impună doar o singură dată în Hexagon. PSG este neînvinsă de şapte meciuri în Europa, în timp ce ucrainienii au doar două înfrângeri.

Absenţi: Armand / –
Pronostic: 1

Atuul nemţesc
Hamburg – Manchester City

Nemţii pornesc din start cu un mare atu. Antrenorul Martin Jol i-a învins de şase ori pe cei de la City în vremea când antrena pe Tottenham. Mai mult, Jol nu s-a înclinat niciodată în faţa omologului său de la Manchester, Mark Hughes, atunci când s-au întâlnit în carieră. Interesant este că cei doi au fost cândva coechipieri la Bayern. În schimb, City se bazează foarte mult pe experienţa belgianului Vincent Kompany, care a evoluat timp de trei sezoane la Hamburg.

Pronostic: 1

Naşii italienilor
Werder Bremen – Udinese

După ce a eliminat-o pe AC Milan, Werder pare favorită în faţa unei Udinese decimată de accidentări. Cele două echipe s-au întâlnit şi în urmă cu trei ani, în grupele Ligii Campionilor, Werder obţinând o victorie şi un egal. Mai mult, nemţii nu au pierdut niciodată pe propriul teren în faţa unei echipe italiene. Udinese nu se află într-o formă extraordinară şi nici nu se va putea baza pe prezenţa lui Di Natale, cel care înscria de două ori în poarta lui Werder în 2005

Absenţi: – / Di Natale, Handanovic
Pronostic: 1

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...