PONTURI PENTRU PARIURI/ Pronosticuri etapa a XXV-a – toate meciurile

Liga I – Etapa a XXV-a

Vineri

Patimile lui “Laca”
Gaz Metan Medias – Steaua

Ambele echipe stau pe un butoi de pulbere, însa din motive diametral opuse. Baiet ii lui Cristi Pustai au o singura victorie în ultimele zece meciuri din Liga I, si se afla pe o pozi ie retrogradabila, în timp ce Steaua este la opt puncte de locul secund ce asigura intrarea în Liga Campionilor. Asadar, în Vinerea Mare, la Medias, se anun a o batalie pe via ta si pe moarte. În tur: 0-4.

Pronostic: 1x

Libera trecere
Gloria Buzau – FC Arges

În tepenita pe ultima pozi tie, Gloria pare un sac de box însa la fel gândea si O telul acum câteva runde si a platit cu vârf si îndesat pentru subestimarea adversarului. Evident ca Argesul nu mai trage speran e la prezen a în top cinci (obiectivul stabilit la startul sezonului), dar îsi doreste o clasare cât mai buna si pentru asta, o victorie la “lingura de lemn” se subîn elege. Gloria ia circa 1.90 goluri acasa pe meci. În tur: 1-1.

Pronostic: 2

De-ale oltenilor
U. Craiova – Unirea Urziceni

Dupa o victorie entuziasmanta cu Dinamo, prin care pe drept cuvânt a relansat campionatul, Craiova si-a aratat limitele capotând pe Bega, în fieful trupei lui Gabi Balint. Si Urziceniul a facut o jumatate de pas fals, prin remiza contra Rapidului, dar se men ine în cursa pentru titlu. Oltenii sunt redutabili acasa si n-ar fi exclus sa redeseneze iar topul ierarhiei, desi involuntar ar ajuta-o pe Dinamo. În tur: 2-1.

Pronostic: 1x

Sâmbata

Lumina pentru Liga
Farul – CFR Cluj

Remiza prosteasca cedata Bistrit ei ar fi stârnit un mic ciclon în Gruia, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor care circula în jurul arenei “Dr. Constantin Radulescu”. Campioana en-titre nu vrea sa scape printre degete gloria dar mai ales banii din Liga Campionilor, iar daca va gafa si la mare, se va îndeparta de primele doua locuri. Farul i-a furat un punct Stelei, dar este dubitabil ca va ine în sah si CFR-ul. În tur: 0-3.

Pronostic: 2

Minim un punct
CS Otopeni – Pandurii

Patru zile le-au fost de ajuns Pandurilor sa iasa din groapa saptamâna trecuta. Mai întâi o victorie de prestigiu cu Steaua, apoi un 1-0 în fa ta contracandidatei la evitarea retrogradarii, Gaz Metan. În teorie, vizita la Ploiesti ar trebui sa trimita cel pu in un punct în buzunarul lui Câr u, mai ales ca Otopeniul nu a mai învins “acasa” din septembrie 2008. Ilfovenii au facut 2-2 în ultimele doua meciuri pe propriul teren. În tur: 1-1.

Pronostic: x2

Nisipuri miscatoare
Gloria Bistrit a – Ot elul Galat i

Nu degeaba are Bistri a un “Lord” în fotoliul presedintelui. Spiritul de lupta al Gloriei s-a vazut la Cluj, unde “vampirii” au egalat in extremis, lasându-i pe Kone & Co. cu lacrimi în ochi, si cu conturile blocate. Cu O telul se anunt a un meci de care pe care, ambele forma ii fiind în zona nisipurilor miscatoare. Ambele defensive scâr âie. În tur: 0-1.

Pronostic: X

Haita paste în Moldova
Poli Iasi – Dinamo

Iesenii nu au mai reusit sa bata Dinamo de o carut a de ani, si ce cadou mai frumos de Paste ar fi în Copou, decât o victorie în fat a “câinilor”? Taxat i la Craiova, Niculae si haita si-au reintrat în mâna printrun 4-1 cu Vasluiul si amenin ta cu goluri multe si Moldova. Numai ca aici se vor lovi de zidul lui Bergodi si de proverbiala motiva tie a echipei mici în ziua vizitei granzilor. În tur: 0-2.

Pronostic: x2

Victoriile pretind victorii
FC Vaslui – FC Timisoara

Învinsi poate prea drastic de Dinamo, “galben-verzii” spera sa îsi îndrepte imaginea cu Timisoara, dar la fel de bine ar putea juca din nou rolul de victima. Bana tenii au ramas în trena bucurestenilor prin trei victorii consecutive si par capabili sa controleze presiunea, crescânda pe masura ce ne apropiem de finalul sezonului. Lider din umbra, Timisoara trebuie sa îsi men ina la Vaslui standardul. În tur: 1-3.

Pronostic: 2

Întoarcerea acasa
Rapid – FC Brasov

“Giulestiul” freamata în asteptarea lui Razvan Lucescu, antrenorul de numele caruia se leaga cele mai frumoase momente ale clubului din ultimii ani. Numai ca, desi va avea parte de recep ia unui rege, tehnicianul a at acum la Brasov va face tot posibilul sa îi mai dea o palma lui Copos. Nu trebuie uita ti nici jucatorii cu “background” visiniu, precum Maldarasanu sau Buga, la fel de motivat i sa supuna fosta lor casa. În tur: 0-0.

Pronostic: X

Foto: Dupa victoria de moral contra Vasluiului, Dinamo trebuie sa îsi confirme învierea la Iasi, cu câteva ore înainte de Paste

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...