PONTURI PENTRU PARIURI/ Liga I – Etapa a XXVI-a – toate meciurile

0
100

Etapa a XXVI-a

Mart i, 21 aprilie

Agonie si extaz
Dinamo – Gloria Bistrit a

Echipa lui Rednic continua sa fie una tipic balcanica. Imediat dupa ce ob ine o victorie importanta, Dinamo se împiedica de un adversar modest. Pentru a pastra suprema tia în clasament, forma tia din Soseaua Stefan cel Mare trebuie sa învinga o echipa de multe ori surprinzatoare.

Pronostic: 1

Fuga de DNA
FC Arges – Rapid

Arestarea patronului a dus si la o înfrângere greu de prevazut în fa ta codasei clasamentului. Argesul vrea sa îndeparteze suspiciunile care planeaza asupra corectitudinii sale. De partea cealalta, lovi ti de foame, giulestenii cauta o victorie care sa îi ment ina în apropierea podiumului.

Pronostic: x2

Derby nou nascut
Unirea – FC Vaslui

Cu ceva timp în urma ar fi fost o întâlnire între doua echipe modeste, acum acest meci si-a câstigat titlul de derby. Vasluiul vine cu moralul sus dupa incredibila victorie ob tinuta împotriva Timisoarei. Elevii lui Dan Petrescu vizeaza doar victoria si asteapta un nou pas gresit al lui Dinamo.

Pronostic: 1

Pe muchie de cu tit
Otelul – Farul

Dintr-o format ie care se gândea la cupele europene, O telul s-a trezit în hora retrogradarii. Antrenorul Petre Grigoras se confrunta cu mari probleme de efectiv. De partea cealalta, Farul îsi joaca una dintre ultimile car ti în tentativa de a ramâne si la anul în prima liga

Pronostic: 1

Miercuri, 22 aprilie

Duelul nevoiaselor
Gaz Metan – CS Otopeni

În tur, ilfovenii au obtinut prima lor victorie în Liga 1 împotriva mediesenilor. Cu gândul la îndeplinirea baremului spera sa se întoarca macar cu un punct din Ardeal. Elevii lui Pustai vor alerga însa dupa o victorie care i-ar putea salta o treapta în clasament.

Pronostic: 1

Fierbe Banatul
FC Timisoara – Poli Iasi

Bana enii fierb dupa meciul pierdut incredibil la Vaslui, iar scaunul lui Balint se clatina destul de serios. Un esec în partida cu Poli Iasi poate însemna iesirea din lupta pentru titlu. Dupa ce au îngenunchiat-o pe Dinamo, moldovenii sunt decisi sa nu se predea nici la Timisoara.

Pronostic: 1

Orgolii ranite
FC Brasov – U. Craiova

Ambele format ii vin cu orgoliul ranit. Stegarii au fost înfrân ti în Giulesti, iar oltenii s-au împiedicat de incomoda Unirea. Echipa lui Lucescu junior pare într-o oarecare cadere de forma, în timp ce juve tii sunt cu gândul la cupele europene, practicând un joc spectaculos.

Pronostic x2

Eclipsa prelungita
SteauaCFR Cluj

Unul dintre derbyurile campionatului nu mai are stralucirea de altadata. Atât Steaua, cât si CFR-ul sunt într-o prelungita eclipsa de forma. Ambele cauta cu disperare o victorie care sa le men ina, macar matematic, în lupta pentru un nou titlu de campioana.

Pronostic: 12

Colac de salvare
Pandurii – Gloria Buzau

Dupa ce au îngropat speran ele Otopeniului, pandurii vor sa doboare si Buzaul. O victorie îi pot scoate pe gorjeni din calculele retrogradarii. Cu toate acestea, buzoienii vor sa îsi vânda cât se poate de scump pielea, iar victoria din partida cu Arges e un semnal de alarma pentru orice adversar.

Pronostic: 1

Foto: Steaua spera sa învinga CFR-ul si sa ramâna în lupta pentru titlu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here