Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

PONTURI PENTRU PARIURI/ Liga 1, meciurile din etapa a XVI-a

În mod normal, dispropor ţia de forţ e pare uriaşă. Învingatoarea Sevillei întâlneşte codaşa clasamentului. Deşi mulţ i se temeau la revenirea nem eţnilor pe prima scenă, echipa lui Ştefan „Pinalti” s-a dovedit a fi un mare fâs. De partea cealalta, Dan Petrescu luptă din greu în primul rând sa îşi menţ ină elevii cu picioarele pe pamânt. Campioana en-titre vrea să pastreze titlul la Urziceni şi încearcă să recupereze tempoul pierdut.

Favorită vişinie
Int. Curtea de Argeş – CFR Cluj 2

Deşi lasă senzaţ ia că a scăpat cadenţ a în acest sezon, CFR ramâne o echipa de temut. Obiectivele fixate lui Mandorlini sunt cât se poate de clare: titlul şi Cupa. Pentru a ramâne în plasa fruntaşelor, vişiniii trebuie sa învinga la Piteşti. Ciudata echipă antrenată de Ştefan Stoica este o „maestră” a meciurilor pierdute pe teren propriu. De altfel, bruma de puncte adunate de argeşeni sunt mai mult din deplasări.

Marsul lui Lăcătuş
FC Vaslui – Oţ elul Galaţ i 1

Planuri diametral opuse pentru cele doua grupari moldave. Oţ elul lui Dorinel Munteanu se chinuie să iasă din zona fierbinte a retrogradarii. La Vaslui însa se visează frumos. Dupa ce s-a întors din „campania” din Ghencea, Lăcătuş vrea să continue marşul triumfal cu Temwanjera şi compania. Un lucru este cert, chiar dacă nedeclarat, gruparea lui Adrian Porumboiu s-a implicat serios în lupta pentru titlu.

Nevoile Timişoarei
FC Timişoara – Pandurii 1

Scapaţ i de şocul cu Rapid, „pandurii” din Târgu Jiu se vad în faţ a unei alte întâlniri de foc. Bănăţ enii îi asteaptă pe gorjeni cu foame de puncte şi de victorii. Pentru că şi pe Bega cuvântul aflat la ordinea zilei este „titlul”. Pentru a ramâne în top, Timişoara este nevoită să învinga, dar Pandurii îşi va vinde scump pielea, orice eşec împingând-o adânc în nisipurile mişcătoare.

Războiul lumilor
U. Craiova – Steaua X

Orice s-ar spune si indiferent de poziţ ia din clasament, un meci între Universitatea si Steaua îsi merita titulatura de derby. Obosită de campania dusa în Europa League, Steaua va fi obligată să faca faţ a ofensivei fra ţilor Costea. Juveţ ii stiu însa ca meciurile de acasa nu sunt câstigate dinainte, dovadă întâlnirea cu Ceahlaul, adjudecată pe ultima suta de metri. Dupa socul suferit în deplasarea de la Astra, Steaua nu îsi mai permite un nou esec afară.

Atac şi aparare
Rapid – FC Brasov 1

Probabil ca va fi spectacol în Giulesti. În fond, faţ ă în faţ ă vor sta echipa cu cel mai bun atac din campionat, Rapid, şi FC Brasov, formaţ ia cu cea mai betonata aparare. Dinu Gheorghe, Viorel Moldovan, Ilyes, Maldarasanu si pâna si unii dintre maseuri sunt „fosti” rapidisti. Asta nu înseamna însa ca va fi pace sub podul Grant. Rapid chiar crede în titlu, iar „stegarii” si-au propus sa intre în Europa.

Aten ie la nea Jean!
Poli Iaşi – Gloria Bistriţ a 1

Jale mare pentru ambele teamuri si un obiectiv comun numit salvarea de la retrogradare. La prima vedere, Iasiul sta mai bine, însa orice pas gresit în Copou o poate împinge catre dezastru. La rândul ei, Gloria nu mai este echipa care cândva decidea campionatul, desi sunt voci care si acum îl acuza pe Jean Padureanu. Iesenii pornesc favori i în aceasta întâlnire.

Prudenţ ă ardeleană
Alba Iulia – Gaz Metan Mediaş X

Duel ardelean între doua echipe frumoase. Gazul, adepta a jocului ofensiv impus de Cristi Pustai va fi mai prudenta în aceasta deplasare după socul suferit în Giuleşti. La rândul ei, aflată cu un picior în groapa, nou promovata vrea sa evite orice pas gresit pe teren propriu, în special cu contracandidatele la retrogradare.

Care e adevarata Astra?
Astra – Dinamo 2

Echipa ploieşteană pare una a paradoxurilor. A pierdut în fa a lui Dinamo, în Cupa, dar a învins-o pe Steaua, ambele meciuri jucate acasa. Care sa fie adevarata faţă a Astrei? Greu de spus. Realitatea ne arata însa o sumedenie de jucatori în curtea Astrei împrumutaţ i de la Dinamo. De aici si o grija în plus pentru pariori care probabil ca îsi vor orienta mizele catre formaţ ia din Soseaua Stefan cel Mare.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: