Poli Timisoara, a doua semifinalista

0
112

Cea de-a doua echipă calificată în semifinalele Cupei României Timişoreana este chiar Politehnica Timişoara care a învins cu 2-1 pe Politehnica Iaşi.

Abia revenită la Timişoara după jocul modest practicat în disputa de la Craiova cu Rapid, Poli a arătat o altă faţă în jocul cu sora din Iaşi şi s-a calificat în semifinalele Cupei României Timişoreana la fotbal.

Cu Ionuţ Matei şi Ifeanyi Emeghara fundaşi laterali, cu Abiodun pe partea dreaptă a liniei de mijloc, cu Grigorie în stânga şi cu Caramarin în spatele vârfurilor Gigel Bucur şi Mansour, Poli Timişoara a dominat copios prima repriză a jocului cu Politehnica Iaşi şi a condus la pauză cu 1-0.

După ocaziile uriaşe ratate de Mansour, Grigorie, Gigel Bucur sau Caramarin, fostul atacant al lui Sportul Studenţesc a deschis scorul cu o reluare din apropiere după o centrare excelentă a lui Ionuţ Matei.

Intrată cu avantaj la pauză, Poli Timişoara nu a mai forţat în partea a doua, păstrându-şi forţele pentru derbiul cu Dinamo de la sfârşitul săptămânii dar a marcat pentru 2-0 spre final când acelaşi Gigel Bucur a înscris după o acţiune personală de toată frumuseţea.

în prelungiri, oaspeţii au reuşit golul de o­noare prin Sfârlea dar Poli Timişoara se califică în sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana, alături de Pandurii Târgu Jiu, şi aşteaptă deznodământul din ultimele două partide, Rapid – FC Argeş şi Steaua – Oţelul, pentru a vedea peste cine ar putea da în penultimul act al competiţiei.

Poli Timişoara – Poli Iaşi 2-1 (1-0).

Au marcat: Gh. Bucur (38, 81)/ Sfârlea (93). Cartonaşe galbene: Bernard (46). Cartonaşe roşii:

Poli Timişoara: M. Popa – I. Matei, McKain, Izvoranu, Emeghara (Latovlevic 83) – Abiodun (An. Cristea 69), Alexa, Caramarin (Pleşan 76), Grigorie – Gh. Bucur, Mansour. Antrenor: Alin Artimon.
Poli Iaşi: Brăneţ – Ad. Toma, o­nuţ, Bernard, Buta – R. Miclea, Mijin, Iurişniţi (Tincu 56), Paruolo (Sfârlea 56) – Silvăşan, Pălimaru. Antrenor: Ionuţ Popa.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here