Pokerstars și Red Bull Racing încheie un parteneriat global

Red Bull Racing are plăcerea de a anunța un nou parteneriat exclusiv cu principalul brand global de jocuri de noroc și divertisment on-line PokerStars înainte de deschiderea sezonului de Formula 1 din 2022.

Parteneriatul multianual, care include promovarea mărcii pe RB18 și pe combinezoanele de cursă, vizează publicul tot mai larg al F1 și se bazează pe numeroasele progrese tehnologice care permit fanilor să se bucure de acest sport prin experiențe noi și unice. Datorită noii relații, atât Red Bull Racing, cât și PokerStars pot ajunge la un public care împărtășește aceleași pasiuni și interese, în timp ce recompensează și implică atât fanii, cât și jucătorii în moduri noi și unice oferindu-le o combinație specială de divertisment și Formula 1, precum și experiențe epice, promoții, concursuri și conținut. Parteneriatul se va regăsi în întreaga ofertă PokerStars, de la PokerStars Casino, PokerStars și produse sportive PokerStars.

PokerStars are onoarea de a oferi jucătorilor din întreaga lume divertisment de primă clasă cu poker, cazino și pariuri sportive, garantând întotdeauna un joc sigur și responsabil, valori pe care le împărtășește cu Red Bull Racing.

Christian Horner, Director şi CEO al echipei Red Bull Racing, a declarat: „După sezonul senzațional de Formula 1 de anul trecut, sunt încântat să pornesc în 2022 anunțând că PokerStars este noul nostru partener. În acest sport lucrurile evoluează constant şi nu doar în cazul mașinilor, ci și al noilor tehnologii menite să ajungă la toți suporterii sportivi la nivel global pentru a le oferi experiențe noi și interactive care să îi încânte. Ne face plăcere să urăm celor de la PokerStars bun venit în echipă într-un moment în care F1 se bucură de o perioadă de creștere în teritorii noi și existente și abia aștept să dăm startul sezonului 2022 împreună.”

Dan Taylor, Director General al Flutter Internațional, a declarat: „Red Bull Racing este  partenerul ideal pentru PokerStars fiindcă nu este vorba doar despre ceea ce le oferi fanilor, ci și despre spiritul și viziunea care modelează felul în care le oferi. Viziunea noastră pentru PokerStars cuprinde și crearea celui mai epic cazino din lume, pornind de la experiențele jucătorilor, oferindu-le acestora momente pe care nu le vor uita niciodată. Succesul fenomenal al Red Bull Racing se datorează spiritului lor îndrăzneț, inovator și plin de pasiune ce le-a adus reușite incredibile atât pe pistă, cât și la nivel de brand, care a devenit una dintre cele mai populare mărci sportive din lume. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa și pregătim şi alte noutăți înainte de începerea sezonului 2022. Urăm echipei Red Bull Racing toate cele bune în noua lor campanie.”

 

 

 

 

 

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...