Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Pilotii de drift si fanii vor planta 7.000 de copaci în onoarea eroilor de război

Fanii Campionatului Național de Drift sunt invitați de piloți, dar și de mai multe asociații de voluntari, pentru a crea împreună Pădurea Eroilor Giurgiuveni.

Nu mai puțin de 7.000 de copaci vor fi plantați pe 10 aprilie, iar fiecare va purta numele unuia dintre eroii căzuți în războaiele mondiale.

Cei 7.000 de copaci pe care piloții de drift și voluntarii de la asociații i-au pregătit vor fi plantați pe un teren de două hectare din comuna giurgiuveană Vedea.

„Este o primă acțiune pe care o pregătim dintr-un șir mai lung, iar susținerea fanilor este esențială, la fel ca pe traseul de concurs. Împreună putem  câștiga această bătălie. O facem pentru noi, pentru voi, pentru copiii noștri”, au transmis piloții.

Mai mult, fanii care se vor implica în campania de împădurire de la Vedea vor avea ocazia să discute cu piloții despre motorsport, dar și să admire una dintre mașinile oficiale RoDrift care va concuira în acest sezon competițional.

„Dincolo de motorsport, contează educația și credem că prin educație, aducem un plus siguranței rutiere. Nu vom planta doar copaci, dar vom vorbi și despre mașini, competiție și siguranța pe șosele”, au mai afirmat campionii din drift.

Acțiunea de pe 10 aprilie este realizată cu sprijinul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Primăriei comunei Vedea, Romanian Drift Community (RoDrift), Centrului de Orientare și Consiliere în Carieră din cadrul Academiei de Studii Economice (CCOC), Asociației Studenților la Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului (ASEAM), Marsay, Asociației Plantăm Fapte Bune, Asociației Naționale Cultul Eroilor Regina Maria Filiala Giurgiu și a Direcției Silvice Giurgiu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: