Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Piesa ”Envolver” cântată de Anitta conduce detașat în topuri

Mai întâi piesa ”Envolver” cântată de artista braziliană Anitta a devenit cea mai ascultată din lume. Apoi şi videoclipul a strâns pe YouTube peste 140 de milioane de accesări, devenind cel mai vizualizat din întreaga lume.
Videoclipul a rămas pe primele locuri ale platformei muzicale timp de şapte săptămâni consecutiv.

Potrivit YouTube, Anitta a atins această primă poziţie după ce, între 8 şi 14 aprilie, videoclipul a fost văzut de 17,7 milioane de ori, depăşind clipuri ale grupului de k-pop Bigbang, ale cântăreţului britanic Harry Styles şi ale indianului Yazin Nizar.

Artista braziliană, în vârstă de 29 de ani, s-a clasat şi pe lista celor mai ascultate cântece şi pe Spotify, tot cu „Envolver”, un cântec cu ritmuri urbane înregistrat în spaniolă şi care are deja peste 6,4 milioane de reproduceri pe această platformă muzicală.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: