Peste 5000 de oameni au semnat deja petiția online de susținere a Simonei Halep! ”Nu o mai hăituiți!”

Simona Halep are un aliat redutabil în lupta sa de a-și dovedi nevinovăția în cazul de dopaj. Fanii româncei au lansat o petiție online pentru a o susține în urma acuzațiilor lansate de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului și au lansat un atac dur la adresa ITIA.

Susținătorii Simonei consideră că forul care o acuză de nereguli în pașaportul biologic nu acționează într-un mod fair-play și imparțial. Astfel, fanii din întreaga lume au lansat un apel la adresa ITIA să furnizeze informații clare în această speță și să respecte toate măsurile necesare.

Iată textul integral al petiției, tradus din limba engleză:

Noi, subsemnații, fanii Simonei Halep, În lumina speculațiilor recente și a informațiilor contradictorii apărute în mass-media cu privire la posibile încălcări ale reglementărilor antidoping de către Simona Halep, ne exprimăm profunda îngrijorare cu privire la întârzierea și lipsa de transparență în procesul de investigare a acestor acuzații.

Având în vedere poziția de jucătoare de tenis de top a Simonei Halep și impactul pe care îl are asupra tenisului, credem în ea și pentru noi toți este crucial ca un astfel de proces să fie tratat cu promptitudine, rigurozitate și imparțialitate. Vă rugăm să nu o mai hărțuiți pe Simona Halep.

În acest context, vă solicităm respectuos să luați următoarele măsuri: Inițiați o investigație amănunțită și rapidă a acuzațiilor de dopaj împotriva jucătoarei de tenis Simona Halep. În interesul sportului și al tuturor părților implicate, este imperativ ca acest proces să se încheie într-un interval de timp rezonabil și să respecte principiile legii și imparțialității; Asigurarea transparenței și a unei comunicări eficiente a concluziilor anchetei.

Este esențial ca ITF și ITIA să furnizeze actualizări regulate și informații clare cu privire la evoluția procesului, astfel încât publicul și fanii tenisului să aibă încredere în corectitudinea și integritatea deciziilor luate. Noi, semnatarii acestei petiții, ne exprimăm îndoielile cu privire la angajamentul ITF și ITIA de a susține principiile de fair-play, integritate și transparență în cazul Simona Halep”.

Până în acest moment, în mai puțin de 24 de ore, peste 5000 de oameni au semnat petiția de susținere a Simonei Halep!

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...