Site icon Sport Magazin

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la Steaua – Arsenal

Jandarmeria Romina a anuntat printr-un comunicat emis luni, ca va distribui peste 500 de oameni de ordine pentru a asigura buna desfasurare a evenimentelor legate de partida Steaua-Arsenal, acestia urmind sa fie ajutati si de echipaje ale politiei si agenti comunitari.

Suporterii Stelei vor fi dispusi in Tribuna 0, Tribuna I, Tribuna a II-a, Peluza I si Peluza a II-a, doar in partea dinspre Tribuna a II-a, iar accesul in stadion se va face prin portile de acces numerele 1 si 2 ale Complexului Sportiv din Ghencea.

Suporterii formatiei Arsenal vor fi dispusi la partea dinspre Tribuna I a Peluzei a II-a, iar accesul acestora se va face pe poarta de acces numarul 4 a Complexului Sportiv, cea dinspre sere.

Accesul publicului in stadion se va face incepind cu ora 17:45, pe baza de bilete, acreditari de presa sau invitatii, emise de clubul Steaua.

Incepind cu ora 14:00, se va interzice comercializarea bauturilor alcoolice in zona stadionului.

Spectatorii nu vor avea voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenta. Conform legii, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica.

Conform legii spectatorului ii este interzis: sa arunce cu obiecte in teren sau in directia altor spectatori, sa sara gardul care delimiteaza spatiul de joc, sa deterioreze sau sa distruga mobilierul in interiorul locurilor de desfasurare a meciului, sa intre pe spatiul de joc sau sa impiedice actiunea fortelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Partida Steaua-Arsenal, din Grupa H a Ligii Campionilor, va avea loc marti, de la ora 21:45, si va fi transmisa de ProTV.

Exit mobile version