Peste 2000 de persoane vor să devină voluntari UEFA EURO 2020 la București

UEFA EURO 2020 va pune într-o lumină unică continentul European prin cele 12 orașe care vor găzdui partidele turneului final. În spatele bucuriei împărtășite de toți iubitorii fotbalului la nivel mondial se vor ascunde cei aproape 1000 de voluntari care vor fi sufletul evenimentelor organizate în fiecare oraș gazdă.

La București, peste 2000 de voluntari au completat formularul de înscriere. Dintre aceștia, aproape 1000 au fost și intervievați la Centrul Cultural Sportiv Tei sau prin apeluri video, în cazul candidaților aflați la distanță.

Vârsta medie a candidaților este de 26 de ani, cel mai vârstnic aplicant are 65 de ani, iar ”bobocul grupului” va împlini 18 ani cu o zi înainte de începerea fazei operaționale a turneului, când voluntarii vor începe să fie mobilizați.

Diversitatea nu se oprește la vârstă. Iubitori ai sportului din toată lumea doresc să facă parte din echipa de voluntari UEFA EURO 2020 de la București. Între aceștia sunt incluși și români din diaspora, care se vor întoarce acasă pentru a contribui la organizarea celui mai mare eveniment sportiv de anul viitor. Aplicantul care locuiește cel mai departe de țara noastră vine din Brazilia.

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...