Peste 100 de voluntari au sprijinit organizarea Buftea Multisport Festival

București, 27 iunie 2019 – Asociația Pegas Triatlon Club anunță astăzi că buna desfășurare a evenimentului sportiv din vecinătatea Capitalei a fost asigurată de o echipă de peste 100 de voluntari, cărora li s-au adăugat și membrii asociației organizatoare, autorități și parteneri ai competiției. Sute de sportivi au luat startul primei ediții a competiției de triathlon, duathlon și semimaraton Buftea Multisport Festival, iar 100 de copii au participat la crosul organizat special pentru ei.

„A funcționat foarte bine relația dintre toți oamenii angrenați în organizare, iar tradiția noastră în gestiunea evenimentelor sportive din Buftea înseamnă inclusiv că deja putem vorbi despre voluntari care vin al șaselea an la rând la Buftea, sau despre comunitati bine inchegate de sportivi amatori. De la an la an ni se alătură sportivi, dar și voluntari noi, și creștem împreună calitatea și performanțele. Noul format de festival, cu toate probele concentrate pe parcursul a două zile de concurs, a fost o provocare, dar ne-a dat încredere și pentru anul viitor, când deja ne gândim la mai multe surprize pentru participanți”, a declarat Cosmin Rogoveanu, reprezentant al Asociației Pegas Triatlon Club.

Pasionații de triatlon și alergare au avut parte de trei întreceri sportive – duatlon, semimaraton și triatlon, cărora li s-a alăturat și crosul copiilor.

În pofida temeraturii ridicate, apa de la Aqua Carpatica, fructele și isotonicul Gold Nutrition i-au ajutat pe sportivi să se rehidrateze și să se bucure de atmosfera relaxantă a concursului. Au ajutat și zonele de relaxare – hamace susținute de pinii canadieni sau pufii Hervis și SLooP. Zonele de masaj au funcționat în permanență cu numeros personal specializat, pentru a evita timpii de așteptare, iar delicioșii pepeni nu au lipsit de la punctele de hidratare. Au fost prezente și gogoșile speciale, de la restaurantul Palatului Știrbey. Sportivii cu performanțe de podium s-au putut bucura de produsele oferite de Gold Nutrition, Redis și de voucherele speciale de la Hervis Sport. Mai mult, cei mai norocoși au putut câștiga și ceasurile Garmin oferite de Trisport.

Probele sportive au avut loc în zona rezidențială a localității Buftea. La triatlon s-a înoatat în Lacul Buftea, unul dintre cele mai curate lacuri din apropierea Bucureștiului, segmentul de ciclism a avut traseul pe străzile asfaltate ale orașului Buftea, iar alergarea s-a derulat inclusiv prin parcul Palatului Știrbei.

Asociația Pegas Triatlon Club, fondată în 2012, organizează evenimente sportive destinate amatorilor și profesioniștilor, deschise atât pasionaților de mișcare din România cât și celor din străinătate. Până în prezent, asociația a gestionat peste 20 de competiții sportive, printre care și Campionatul Sud-est European de Duatlon, în 2017. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile la www.triatlonbuftea.ro.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...