Perne auxiliare pentru o performanță crescută a mașinii tale

Dacă vrei să optezi pentru prelungirea duratei de viață a suspensiei mașinii, e timpul să achiziționezi pernele auxiliare! Acestea contribuie la mai multe beneficii pe care le dobândește mașina, fiind o investiție excelentă pe termen lung. Mai jos vom detalia despre care sunt avantajele lor și cum poți opta către perne auxiliare pentru o performanță crescută a mașinii tale. Investiția nu este costisitoare și poți oricând să o alegi.

Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție suspensii pe aer Kia Sorento și nu numai. Kitul complet cuprinde perne auxiliare, bucșe pentru poziționare, spray silicon, kit de pompare și instrucțiuni de montare pentru pernele auxiliare. Acestea sunt fabricate din compuși de cauciuc de înaltă calitate, proiectate în special pentru ca șocurile să fie absorbite. Pernele pneumatice au fost concepute pentru montarea mai ușoară și fără investiții prea mari pentru mașina ta.

Sunt numeroase avantaje ale acestor perne auxiliare pe care le dobândește autoturismul. De asemenea, vei beneficia și tu de un confort sporit pe deplasarea mai multor drumuri care nu sunt uniforme. Beneficiile montării acestor perne cuprind ridicarea nivelului mașinii față de sol, asamblarea și demontarea rapidă și foarte simplă, echilibrarea mașinii pentru încărcăturile masive, cât și o stabilitate mai mare atunci când se conduce cu o remorcă.

Cum se montează aceste perne auxiliare?

Pernele pneumatice Air Power de la Perne Auxiliare se montează în interiorul arcurilor de suspensie din spate, însă instalarea este posibilă dacă amortizoarele standard se află în afara cavității arcului. Operațiunea este destul de simplă și nu este nevoie de o ridicare sau de demontarea elementelor de suspensie. Pernele elastice se introduc cu ușurință prin golul dintre bobinele cu arc pe mașinile racordate.

După ce au fost instalate, se poate opta pentru o pompă convențională de anvelope. Presiunea de care este nevoie trebuie să se afle între 0,5 și 1,5 atm, în funcție de dorințele șoferului pentru caracteristicile suspensiei. În momentul în care pernele respective sunt în stare de funcționare, acestea umplu spațiul interior al arcului și vor începe să funcționeze simultan ca element elastic, dar și ca amortizor de vibrații.

Pernele auxiliare au o mulțime de avantaje și pot chiar îmbunătăți durata de viață a mașinii tale. Faptul că se instalează ușor și rapid reprezintă un alt mare avantaj pentru șoferi, dar și pentru mecanici. Achiziționează-le online, de pe site-ul perneauxiliare.ro!

Specificații tehnice pentru pernele AirPower

Aceste perne au și câteva specificații tehnice la fel de avantajoase. Pernele sunt rezistente la ulei și combustibil și au capacitatea de a lucra în aer liber. La contactul cu apă, soluții slabe de acizi, alcaline și medii agresive acestea au un nivel ridicat de rezistență, fiind capabile să lucreze fără probleme.

În plus, rezistența lor la căldură și îngheț este la fel de ridicată. Pot face față temperaturilor de peste 80 de grade Celsius și la sub 50 de grade, funcționând eficient în diverse zone climatice. Pernele AirPower au proprietăți fizice și mecanice ridicate, fiind rezistente la comprimare, frecare sau vibrații.

 

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, Suceava

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...