Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Performanta in ciclismul romanesc, sprijinita de Laser Technology

Theo Matican a cucerit doua medalii de aur la Cupa Europeana de Paraciclism, categoria T 2, in probele de fond si contratimp, disputata la sfarsitul saptamanii trecute la Begrad. Theo Matican, care a concurat impotriva catorva zeci de rutieri la ambele probe, a cucerit la Belgrad puncte pentru Olimpiada de la Rio, urmand sa participe saptamana viitoare la CE de la Praga. „Avem o activitate bogata la nivelul federatiei, numai la sfarsitul saptamanii trecute organizand cateva concusuri, printre care CN trial la Oradea, CN de sosea de amatori la Mamaia sau CN MTB marathon la Campul Cetatii. La toate acestea au participat sute de rutieri, ciclismul devenind deja un fenomen in Romania. Apoi medaliile de aur cucerite de plan international de Logigan la Balcaniada din Serbia sau de Olah si Matican la CE de la Belgrad confirma drumul bun pe care ne aflam. Iar Theo devine deja o certitudine pentru Olimpiada de la Rio”, a declarat presedintele FR Ciclism, Nicolae Plugaru, cel care l-a lansat pe Matican. Nicolae Plugaru sprijina ciclismul romanesc prin firma Laser Technology. De asemenea, la CE de paraciclism de la Belgrad, Attila Olah a cucerit doua medalii de aur, categoriile C1, C2 şi C3 (combinate), el concurand singur in probele de fond si contratimp. Un alt success international a fost obtinut de rutierul Lucian Logigan, care a cucerit medalia de aur la MTB Cross Country, la Balcaniada din Serbia.  La Campionatele Nationale de sosea amatori disputate la Mamaia, unde au concurat câteva sute de rutieri din toata tara, in probele de fond, contratimp individual si circuit, s-au decernat 18 titluri de campioni nationali. La CN MTB Marathon XCM,  aproximativ o sută de concurenti au participat la 9 categorii, in timp ce la CN trial de la Oradea, juniorul Iulian Zaharia a confirmat prestatia buna avuta la Mondialele din Norvegia.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: