PERECHEA TECĂU/ROGER POATE FI VOTATĂ PENTRU ECHIPA ANULUI PÂNĂ PE 6 NOIEMBRIE

Perechea Jean-Julien Rojer / Horia Tecău poate fi votată până pe 6 noiembrie pe site-ul ATP pentru echipa anului 2017.
Candidaţi sunt primii 25 de jucători din clasamentul ATP Race la simplu şi primele 15 perechi din cel de dublu.
Horia şi Jean-Julien au fost câştigătorii anchetei în 2015, cel mai bun an al lor, atunci când triumfau la Wimbledon, Turneul Final ATP de la Londra şi ATP 500 Series Rotterdam.

Perechea formată din Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului Masters 1.000 ATP de la Paris-Bercy, dotat cu premii totale de 4.273.775, după 7-5, 3-6, 10-3 cu cuplul Santiago Gonzalez (Mexic)/Julio Peralta (Chile).

Tecău și Rojer, favoriții numărul șase, s-au impus într-o oră și 25 de minute, fiecare cuplu având 3 ași și 6 duble greșeli.

Perechea româno-olandeză și-a asigurat un cec de 32.010 euro și 180 de puncte ATP, iar în sferturi va înfrunta câștigătorii meciului dintre gemenii americani Bob și Mike Bryan (N. 3) și francezii Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin.

Turneul parizian este ultima verificare pentru cuplul Tecău/Rojer, campion anul acesta la US Open, înaintea participării la Turneul Campionilor de la Londra.

(de Teodor Chiriac)

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...