Pedrazzini: Vom trata foarte serios meciul cu FCM Bacau

Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini (foto), a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre partida pe care “ros-albastrii” o vor disputa la Bacau, in saisprezecimile Cupei Romaniei, informeaza site-ul oficial al vicecampioanei.

“Cupa Romaniei nu e un obiectiv mai important, fiecare meci e important. Vom trata foarte serios aceasta partida. Ne-am pregatit normal, ca pentru fiecare meci. Este un meci important ca toate celelalte, pe care trebuie sa-l castigam. Am discutat cu jucatorii si e normal sa dea totul pe teren”, a declarat Pedrazzini.

“Cand joci cu Arsenal trebuie sa pregatesti bine meciul, iar cu Bacau nu trebuie? Acesta nu e drumul corect pentru Steaua. Trebuie sa pregatim la fel fiecare meci, acesta e drumul drept pentru noi. Nu ne speriem de Arsenal, insa avem un mare respect pentru ei. Daca ne gandim ca ne bat sigur, de ce mai intram in teren? In fotbal orice se poate intampla, un meci dureaza 90 de minute. De ce sa nu avem incredere ca vom scoate un rezultat bun?”, a precizat italianul.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...