Pavel pierde, Franta conduce cu 2-0

în al doilea meci al primei zile a întâlnirii dintre Franţa şi România, meci contând pentru turul întâi al Cupei Davis, Andrei Pavel a condus cu 2-0 la seturi în faţa lui Sebastian Grosjean dar a pierdut în final cu 3-2 după un joc ce a durat peste trei ore şi jumătate.

Pavel s-a mişcat foarte bine în primele două seturi, 6-4, 7-5, dar a căzut abrupt începând cu setul trei după ce arbitrii au dat mai multe mingi discutabile lui Grosjean şi durerile de spate au revenit asupra jucătorului nostru.

Grosjean a zburdat, 6-3, 6-1, 6-2, şi după mai bine de trei ore şi jumătate a făcut 2-0 pentru Franţa care se distanţează în învingătoare încă din ziua inaugurală.

Duminică este programată partida de dublu dintre Arnaud Clement şi Michael Llodra, pentru gazde, şi Florin Mergea şi Horia Tecău, pentru România, iar echipa noastră este obligată să câştige dacă vrea să rămână în meci.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...