Patru românce, direct pe tablou la Roland Garros. Surprinza Halep nu e exclusă!

Patru românce, direct pe tablou la Roland Garros. Surprinza Halep nu e exclusă! – Editorial de Mihai Igiroșanu

De peste două săptămâni sezonul de zgură din tenisul mondial și-a reintrat în drepturi. În aceste zile, competiția masculină se împarte între turneul lui Novak Djokovic de la Banja Luka sau puternicele, dar și tradiționalele turnee de la Munchen și Barcelona, în timp ce duelul fetelor este găzduit de zgura indoor de la Stuttgart.

Românii absentează din lumina reflectoarelor, în special jucătoarele, mai ales după durerosul eșec din Billie Jean King Cup, după 2-0 în prima zi, contra Sloveniei.

Verdicul în cazul Simonei poate apărea de pe o zi pe alta!

Lumea sportului alb abia așteaptă să înceapă luna mai, luna la sfârșitul căreia are loc marele turneu parizian de Grand Slam de la Roland Garros, programat între 28 mai și 11 iunie.

Ca de fiecare dată în ultimii mulți ani, din păcate, fanii tenisului românesc vor urmări cu sufletul la gură doar confruntările de pe tablourile de simplu și dublu feminin.

Asta pentru că, de la Andrei Pavel încoace, jucătorii români au dispărut din zona măcar decentă a competițiilor ATP.

Revenind, patru jucătoare din România vor intra direct pe tabloul principal pe zgura celebră de la Paris: Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Patricia Țig.

“Totuși, mai există o speranță chiar și pentru Halep. Dacă Va fi achitată, i se poate acorda un wild-card la Roland-Garros”, au anunțat zilele trecute jurnaliștii de la Yahoo News Australia.

Conform unei declarații oferite la mijlocul săptămânii de către tatăl fostei campione de la Roland Garros, o decizie a forurilor internaționale în cazul acuzațiilor de dopaj îndreptate spre Simona Halep este așteptată până la finalul acestei luni.

Deși fără meciuri în picioare, Simona își continuă pregătirile normale, alături de staff, iar o miraculoasă prezență a sa la RG se spune că n-ar fi exclusă!

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...