Pascota locul doi in Croatia

0
305

Dupa ce a obtinut locul secund pe circuitul din Croatia, motociclistul resitean se afla in fotoliul de lider european Recent, pe circuitul de mare viteza de la Rijeka, a avut loc cea de-a doua etapa a Campionatului European de Motociclism Viteza, de la care nu putea lipsi liderul clasei Super Sport 600 cmc, resiteanul Ionel Pascota. Desi campionul Clubului Sportiv UCM Resita nu a fost recuperat in totalitate dupa accidentul suferit in cursa anterioara, cea de la Istanbul, care a contat pentru Cupa Asiei la Motociclism Viteza, acesta a tinut neaparat sa ia startul si in Croatia. Campion balcanic si national de Motociclism Viteza, Pascota a facut din nou o cursa de exceptie si a reusit sa treaca al doilea linia de sosire la finalul intrecerii dedicate clasei Super Sport 600 cmc. Pascota a fost privat de o victorie doar din cauza unor probleme aparute in cursa la cauciucurile motocicletei sale Yamaha R6.
Dupa primele etape ale Campionatului European de Motociclism Viteza Alpe – Adria pilotul de Moto Racing UCM Resita Ionel Pascota se mentine in fotoliul de lider si este gata sa nu cedeze aceasta pozitie pana la finele intrecerii.
Urmatoarea cursa in care va alerga campionul resitean se va desfasura pe circuitul de la Vallelunga, in Italia, in zilele de 19 si 20 mai.