Partida lui Thiem de la Brisbane, întreruptă din cauza unui şarpe veninos 

Partida lui Dominic Thiem din primul tur al calificărilor pentru Brisbane International a fost întreruptă din cauza unui şarpe veninos.

Fostul campion de la US Open l-a avut ca adversar pe James McCabe, austriacul pierzând primul set cu 2-6, însă partida a fost întreruptă când fanii au văzut un şarpe.

Personalul de securitate a fost chemat, iar arbitrul a fost nevoit să oprească temporar jocul atunci când şarpele s-a strecurat pe Show Court 2.

În cele din urmă, un lucrător în domeniu a capturat reptila – un şarpe maro de 50 cm – şi a scos-o din sală, permiţând reluarea jocului după 40 de minute.

„Iubesc foarte mult animalele, mai ales pe cele exotice. Dar au spus că era un şarpe foarte veninos şi că era aproape de teren, aşa că era o situaţie foarte periculoasă.

Este ceva ce nu mi s-a mai întâmplat niciodată şi este ceva ce cu siguranţă nu voi uita niciodată”, a declarat fostul nr. 3 mondial după meci.viewscnt

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...