Pariurile online castiga tot mai mult teren in Romania

De cateva luni, tot mai multi romani pasionati de pariuri sportive au o noua „iubire”: pariurile online. Acest lucru se intampla in conditiile in care piata romaneasca de jocuri de noroc a devenit una reglementata, ba chiar functionala. Legislatia este clar cunoscuta, iar pariorii au la dispozitie numeroase website-uri licentiate unde iti pot plasa biletul zilei. Deja exista 19 operatori care au primit licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, iar numarul cel mai probabil va creste in cursul acestui an.

 

Pariurile online castiga tot mai mult teren in Romania datorita numeroaselor avantaje. In primul rand, este simplu sa joci la pariuri sportive pe internet. Trebuie doar sa iti faci un cont gratuit pe un astfel de website cu licenta in tara noastra, asa cum este de exemplu Unibet (cu peste 13,5 milioane de clienti din peste 100 de tari). Mai departe, poti accesa contul si poti paria de pe orice dispozitiv conectat la internet – atat desktop si laptop, cat si smartphone sau tableta.

 

Exista diverse metode prin care se pot face plati si retrageri de bani la case de pariuri online. Cel mai simplu este sa utilizezi carduri de debit sau credit ori chiar contul curent personal (eventual prin servicii de internet banking). Exista insa si metode care pot fi considerate absolut sigure pentru trimiterea de bani catre agentii – de exemplu se pot cumpara vouchere paysafecard, utilizand numerar. Totul depinde insa si de metodele acceptate de fiecare casa de pariuri.

 

Tot procesul este foarte comod. Poti paria de acasa, de la locul de munca sau de oriunde te-ai afla. Eviti cozile de la agentiile clasice si te bucuri de timp mai mult pentru lucrurile care chiar conteaza. Un alt mare avantaj al pariurilor online este bonusul de bun venit, care atrage numerosi clienti din mediul offline, dar si alte persoane care nu au mai incercat pana acum acest joc de noroc. In plus, cotele de la casele de pariuri de pe internet sunt mai generoase decat cele din mediul clasic, unde posibilitatea reala de comparatie intre agentii este mai putin posibila pentru utilizatori.

 

Indiferent daca sunt online sau offline, pariurile sportive trebuie considerate in primul rand o forma de divertisment, nu o modalitate de a castiga bani. Riscul este unul insemnat, nu trebuie niciodata pariata o suma pe care jucatorul nu isi permite sa o piarda. Vara 2016 va fi cu siguranta una in care pariurile online vor castiga si mai multa popularitate, caci cele doua evenimente sportive de prim rang (Euro 2016 si Jocurile Olimpice de vara 2016