“Pariu pe greutate” – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc joi, 10 februarie, de la ora 22:00, o va avea ca invitată specială pe Dana Iancu, jurnalistă, sportivă de performanță și promotoare a unui stil de viață echilibrat.

Dana Iancu va vorbi în emisiunea “Pariu pe greutate”, moderată de Romeo Chiriac, despre tendințele din industria wellness-ului, a manageriatului sportiv și de programe de nutriție și dezvoltare personală.

Când ar trebui să apelăm la un nutriționist, cât și la un antrenor personal?, Cât de simplu este să ținem o dietă?, Ce presupune mai exact schimbarea stilului de viață?, Cum ne putem menține motivația?, Cum facem fata stresului? Cum ne putem relaxa și unde? sau Cum afectează dependențele (fumat, alcool, mâncat emoțional, sunt câteva din temele care vor fi abordate în cadrul emisiunii.

Jurnalistul Mihai Igiroșanu, Redactor Șef Revista Sport Magazin, va vorbi în cadrul Rubricii de Pariuri Sportive „Pontul Verde” despre strategii și metode de pariere, cum procedezi cu managementul banilor și tactici pentru a obține pariul verde.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri Potrivite”.

Stiri recente

Flacăra Olimpică a fost aprinsă la sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice

https://youtu.be/773Ad2IQgjE Flacăra Olimpică a fost aprinsă la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa...