Paris-Roubaix, CM de Snooker, finala ATP Monte-Carlo și meciuri din Premier League, în direct la Eurosport în weekend

Eurosport aduce în weekend noi competiții cheie din ciclism, snooker, tenis și fotbal. Paris-Roubaix, Campionatul Mondial de Snooker, finala ATP Monte-Carlo Masters și meciuri din Premier League pot fi urmărite live și în exclusivitate la Eurosport sâmbătă și duminică.

SHEFFIELD, ENGLAND – MAY 02: England’s Mark Selby (L) and England’s Shaun Murphy bump elbows before the start of the Betfred World Snooker Championship Final at Crucible Theatre on May 2, 2021 in Sheffield, England. The Betfred World Snooker Championship is being played in front of spectators as part of the government’s Events Research Programme. (Photo by Zac Goodwin – Pool/Getty Images)

Cea mai prestigioasă cursă de o zi din calendarul UCI World Tour de ciclism, Paris-Roubaix, este transmisă integral duminică, în direct la Eurosport 4K, în aplicația Eurosport Player și parțial la Eurosport 1, începând cu ora 11:30. Cursa, cunoscută drept Regina Clasicelor sau Iadul Nordului, îi duce pe cicliști pe unul dintre cele mai remarcabile trasee din lume și va traversa în acest an 30 sectoare de drumuri pavate pe parcursul celor 257,2 kilometri.

După ce a câștigat Turul Flandrei în urmă cu două săptămâni, Mathieu Van Der Poel este unul din marii favoriți la victorie și în Paris-Roubaix. În cazul unui succes, olandezul ar deveni al 13-lea ciclist care se impune în ambele curse clasice în același an. Wout Van Aert va fi din nou principalul rival al lui Van Der Poel, iar Mads Pedersen, Kasper Asgreen sau Christophe Laporte s-ar putea implica în finalul de pe velodromul din Roubaix.

Sâmbătă se dă startul și în Campionatul Mondial de Snooker la Eurosport 1. Tradiționala competiție de la finalul sezonului de snooker se desfășoară și în acest an în teatrul Crucible din Sheffield și aliniază la start cei mai buni 32 de jucători ai momentului. Mark Selby, campionul de sezonul trecut, va fi cap de serie numărul 1, iar actualul lider mondial Ronnie O’Sullivan, cap de serie numărul 2, l-ar putea întâlni în finala care se încheie pe 2 mai.

Turneul ATP 1000 Monte-Carlo Masters se încheie în acest weekend. Semifinalele sunt programate sâmbătă la ora 14:45 la Eurosport 2, iar finala este difuzată duminică la ora 16:00. Săptămâna viitoare începe cu un nou turneu important de tenis, la Barcelona – un nou prilej pentru cei mai buni jucători din lume de a se pregăti pentru Roland-Garros.

Weekendul de sport aduce și fotbalul din Premier League la Eurosport 1. Două dintre echipele din lupta pentru top 4, Tottenham și Manchester United joacă sâmbătă, iar meciurile celor două pot fi urmărite în direct la 14:30, respectiv 17:00. Newcastle și Leicester încheie etapa a 33-a din Premier League duminică la ora 16:15.

Stiri recente

Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris 5 goluri – spune selecționerul...

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz consideră că Robert Lewandowski ar fi marcat 5 goluri dacă ar fi jucat pentru Argentinei...