Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Pandurii Targu Jiu – Poli Iasi 1-0

Prima partidă disputată duminică în etapa a 21-a din Liga I la fotbal, cea dintre Pandurii Târgu Jiu şi Politehnica Iaşi, a fost salvată de reuşita lui Adrian Popescu din prelungiri şi Pandurii s-au impus la limită, scor 1-0.

Afectaţi de oboseala acumulată după meciurile din Cupă de miercuri, Pandurii şi Politehnica Iaşi au oferit un spectacol modest în meciul direct de astăzi, din campionat, de la Târgu Jiu.

Pandurii au dominat aproape în totalitate dar steril în timp ce Politehnica a avut ieşiri timide pe contraatac, ieşiri care nu au reuşit să semene mare pericol în jumătatea de teren advers.

Astfel, marile ocazii ale meciului au venit ca urmare a unor şuturi de la distanţă. în prima parte, gazdele au avut două şuturi care au ocolit poarta lui Brăneţ în timp ce Silvăşan la întins cu o torpilă de la 30 de metri pe Guso, iar în partea a doua, Vintilescu, Bâlbă şi Sfârlea i-au încercat şi ei, fără succes, pe Brâneţ şi Guso.

Când nimeni nu mai credea şi cele două echipe păreau mulţumite cu rezultateul de 0-0, în minutul 94, Adrian Popescu a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap şi a adus o victorie nesperată Pandurilor care scapă de zona fierbinte şi înfundă tot mai mult Politehnica lui Ionuţ Popa.

Pandurii Târgu Jiu – Politehnica Iaşi 1-0 (0-0).

Au marcat: Ad. Popescu (94). Cartonaşe galbene: I. Dragomir (12)/ Ad. Ilie (23), Mijin (55), Bernard (86). Cartonaşe roşii:

Pandurii: Guso – Mândrean, A. Rus, Chibulcutean, I. Dragomir – Păcurar (Vancea 46), Fl. Stângă, Vasilache (L. Mihai 56), D. Orac (Ad. Popescu 61) – Vintilescu, I. Iordache. Antrenor: Eugen Neagoe.
Poli Iaşi: Brăneţ – Ad. Toma, Onuţ, Ad. Ilie, Bernard – Buta, Mijin, Naidin (Pălimaru 78), Sfârlea – Bâlbă, Silvăşan (Sre. Mitrovic 93). Antrenor: Ionuţ Popa.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: