Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

PANCU LA RAPID

Daniel Pancu s-a inteles cu oficialii echipei Rapid si va semna, cel mai probabil, un contract valabil pana la finalul acestui sezon cu formatia giulesteana.

Pancu a fost aproape de un transfer la Steaua, insa a preferat sa revina sub Podul Grant, unde a mai evoluat in sezoanele 1996-1999, 2000-2002 si 2005-2006.

„Am ajuns la o intelegere cu Daniel Pancu, jucator care a fost dorit in mod expres de antrenorul Mircea Rednic. Iar miine va face deplasarea in Portugalia pentru a se alatura lotului aflat in cantonament”, a declarat secretarul general al FC Rapid, Cristian Costache.

„Pina la urma Pancu a ales Rapidul. S-a inteles cu domnul Copos si sunt sanse mari ca cele doua parti sa parafeze contractul astazi sau miine. Pancu este aproape cu ambele picioare in Giulesti. Trecutul sau de raapidist a contat in alegerea sa”, a confirmat impresarul Victor Becali pentru NewsIn.

Mijlocasul si-a reziliat saptamana trecuta contractul cu formatia turca Bursaspor.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: