Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Osasuna – Real Madrid 0-0, Barcelona se poate distanţa la 18 puncte!

Echipa lui Mourinho a făcut un joc slab, având puţin sanşe de gol, însă o explicaţie ar putea fi şi lipsa de pe teren a lui Ronaldo, dar şi a altor doi titulari, Sergio Ramos şi Antonio Adan, suspendaţi.

Oaspeţii au ratat orice şansă de a obţine cele trei puncte în minutul 76, când Kaka, intrat pe teren în minutul 58, a primit al doilea cartonaş galben şi a lăsat Realul în suferinţă pentru ultimul sfert de oră.

Situaţia este cu atât mai gravă pentru albi, care s-ar putea vedea nu numai la 18 puncte de liderul Barcelona, dar şi la 7 puncte de locul 2, ocupat de rivala locală Atletico. Catalanii joacă duminică seară la Malaga, formaţia de pe locul 5, care a pierdut inexplicabil în etapa precedentă pe terenul ultimei clasate, Deportivo La Coruna, după trei victorii consecutive.

„Nu mă auziţi niciodată plângându-mă că am avut jucători accidentaţi şi nu o să mă plâng nici astăzi din cauza suspendărilor. Mi-a plăcut atitudinea echipei, o menţinea specială merită Abidol şi Fabio Coentrao, care nu au mai evoluat de mult timp”, a spus Jose Mourinho.

Portughezul i-a atacat pe rivalii de la Barcelona, spunând că nu vrea să vorbească despre modul în care catalanii s-au distanţat atât de mult în fruntea clasamentului: „Nu vreau să spun nimic despre cum am ajuns în situaţia de a ajunge la 18 puncte în spatele Barcelonei. S-au întâmplat lucruri în primele 6-7 etape despre care nu vreau să vorbesc. Acum este o distanţă mare, o echipă joacă fără presiune, iar echipa cealaltă are toată presiunea asupra ei”, a spus tehnicianul galacticilor.

Clasament Primera Division:
1. FC Barcelona – 52 puncte (18 meciuri), 2. Atletico Madrid – 41 puncte (18 meciuri), 3. Real Madrid – 37 puncte (19 meciuri).

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: