Oncescu a făcut febră la mâini de la cărat atâtea valize cu bani

Multiplul campion mondial Ion Oncescu a mai înmânat o altă valiză plina cu bani cash, de data aceasta câștigătorului celui de al 72-lea premiu Megajackpot.

Petrișor Curcă, originar din București, este cel care săptămâna trecută a intrat în agenția Stanleybet din zona Aurel Vlaicu, a jucat 50 de lei la aparatul de Megajackpot  și a câștigat peste 279 de mii de lei.

Bărbatul a ales să joace pe miză de 12.50 lei, a intrat în speciala Megajackpot  prin generarea pe ecran a simbolurilor King Kong Cash și a câștigat 10 jocuri gratuite. La cea de-a 4-a mână, Petrișor C. a primit Mistery Bonus în valare de 6500 credite și astfel a câștigat marele premiu în valoare totală de 279,830.48 lei.

 “Am venit în agenție și am jucat 50 de lei timp de câteva ore. Nu mi-am pierdut răbdarea pentru că știu că premiul vine atunci când te aștepți mai puțin. Încă nu m-am gândit ce voi face cu banii, probabil voi cumpăra un obiectiv decorativ pentru casă care să îmi aducă aminte mereu de Megajackpot. Sunt foarte fericit să fiu cel de-al 72-lea câștigător”, ne-a povestit Petrișor C.

 Ion Oncescu, Ambasadorul Megajackpot în România i-a înmânat valiza cu bani cash fericitului câștigător și a oferit adevărate demonstrații de skanderberg celor  prezenți la eveniment.

 În aproape șapte ani de activitate, valoarea totală a celor 72 de premii a ajuns să depășească suma de 5 milioane de euro.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...