Oli: Steaua ramane echipa mea de suflet

0
163

Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu (foto), a sustinut, duminica, o conferinta de presa, alaturi de finantatorul Stelei, Gigi Becali. Olaroiu a declarat ca oferta din Arabia Saudita era greu de refuzat, dar si ca Steaua ramane echipa lui de suflet.

“Steaua are jucatori foarte buni, a avut probleme cu accidentarile, dar merita si cred ca va juca in LC, acolo e locul lor. Daca voi reveni intr-o buna zi? Viata nu stii niciodata ce-ti ofera. Acum plec intr-un moment bun, nu ca data trecuta. Cu cea mai mare placere revin la Steaua oricind, aici m-am nascut ca fotbalist, ramine echipa mea de suflet. In fotbal nu exista prea devreme sau prea tirziu, am considerat ca acum e momentul. A fost o oferta greu de refuzat, cunosc fotbalul european si numai la echipele de top se mai cistiga atatia bani”, a declarat Olaroiu.

“Am reusit sa-i indeplinesc lui Gigi multe din vise, si mie mi-am indeplinit multe din vise, dar drumurile noastre se despart aici. Cred ca e mai bine acum. Sunt legat afectiv de echipa si jucatori, a fost alegerea mea, m-am gindit bine, si cred ca era un moment bun sa plec. Momente frumoase la Steaua? Primul a fost cind am intrat pe poarta stadionului. Echipa nationala? Intii trebuie sa fac treaba buna acolo, apoi vom vedea”, a mai spus Olaroiu.

Postul de antrenor principal al formatiei din Ghencea va fi preluat de Gheorghe Hagi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here