Olaru joacă finala de dublu de la Shenzhen, în direct la Digi Sport

Raluca Olaru are parte de un început foarte bun de an. Sportiva noastră va juca finala de dublu de la Shenzhen, alături de ucraineanca Olga Savciuk. Olaru și Savciuk profită de retragerea principalelor favorite, Raquel Atawo (SUA) şi Yifan Xu (China), iar în ultimul act vor întâlni perechea Andrea Hlavackova (Cehia)/Shuai Peng (China).

Finala de dublu de la Shenzhen este transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 10:00, momentele importante fiind pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Pentru Olaru și Savciuk va fi a doua finală WTA jucată împreună, după cea din 2008, de la Taşkent, unde au cucerit titlul.

Raluca Olaru are cinci titluri WTA în carieră, obţinute la Taşkent în 2008 (alături de ucraineanca Olga Savciuk) şi în 2016 (alături de turcoaica Ipek Soylu), la Acapulco în 2011 (alături de ucraineanca Maria Koritţeva), la Nurnberg în 2013 (alături de rusoaica Valeria Solovieva) şi la Linz în 2014 (alături de americanca de origine georgiană Anna Tatishvili).

Stiri recente

Aryna Sabalenka e campioana de la Australian Open! E primul titlu de Grand Slam pentru bielorusă

Finala de la Australian Open 2023 s-a jucat între Elena Rybakina și Aryna Sabalenka. Sabalenka a câștigat cu scorul de...