Olaroiu: Venim dupa o perioada foarte grea

Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat la conferinta de dupa meciul Vaslui – Steaua 1-0 ca echipa pe care o pregateste a pierdut meciul din cauza unei erori a defensivei.

“Noi am controlat jocul, Vasluiul nu a avut nicio ocazie si a înscris dintr-o eroare a noastra. Venim dupa o perioada foarte grea. La Oradea am jucat în 10 oameni si ne-au fost anulate doua goluri, joi am jucat 120 de minute… Am avut situatii, dar din pacate nu le-am fructificat. Nu am perceput victoria Vasluiului ca pe o revansa. Au avut sansa ca au marcat, iar noi nu”
, a spus Olaroiu.

Oli considera ca eliminarea lui Thereau a fost decisiva. “Pâna în minutul 10 am putea vorbi de joc, dupa aceea nu prea mai sunt multe de spus. A fost o decizie foarte importanta, care a dezechlibrat raportul de forte din teren. Arbitrul de rezerva spune ca Thereau l-ar fi calcat pe Panait, fapt pe care i l-a semnalat arbitrului de centru”, a declarat Olaroiu.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...