Olaroiu, multumit de campania de achizitii a Stelei

0
94

Steaua Bucuresti si-a prezentat astazi oficial achizitiile din campania de transferuri din aceasta iarna, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Stadionul Ghnecea.

Olaroiu a declarat ca nu este interesat de rezultatul lui Dinamo in fata portughezilor de la Benfica: “Nu mă interesează ce va face Dinamo miercuri. Pentru mine contează doar meciul Stelei”

Referitor la cei doi jucatori transferati la echipa, portarul brazilian Andrey si Marius Croitoru, tehnicianul “ros-albastrilor” a spus: “Sint doi jucători bine veniţi la Steaua. Ei ştiu ce înseamnă Steaua, dar au calităţile necesare. Am adus ceea ce aveam nevoie. întotdeauna este loc de mai bine. La Steaua nu pot veni jucători care nu sint de nivelul Stelei. Preţurile şi pretenţiile sunt mari şi nu este deloc uşor. Mă bucur că am reuşit să fructificăm aceste două oportunităţi. Mă bucur şi pentru Cernea. A avut o şansă şi a profitat de ea. Acum este un element de bază al echipei”

La randul sau, Mihai Stoica a declarat: “Ambele transferuri au avut iz de telenovelă. Sunt foarte bucuros că cele două transferuri s-au materializat. Am convingerea ca cei doi vor fi jucători importanti la Steaua. Certificatul de transfer al lui Nazario a ajuns la Steaua şi este jucătorul nostru cu acte în regulă”

Marius Croitoru este fericit ca a ajuns in Ghencea: ” Sunt fericit că am ajuns la Steaua. îi mulţumesc domnului Olăroiu, lui Gigi Becali şi lui Mihai Stoica că şi-au îndreptat atenţia asupra mea. Am fost primit extraordinar de bine”

Refritor la obictivele pe care le are cu Steaua in aceasta primavara, Andrey a spus ca “Vrem din tot sufletul să facem un meci bun cu Sevilla. Sperăm să ne calificăm. în campionat trebuie să ne consolidăm locul 2. Dinamo are un avantaj mare, dar noi vom juca şi pentru câştigarea titlului. Cel mai important este ca Steaua să ajungă în Liga Campionilor. Obiectivele mele aici sunt să apăr, să mă pregătesc cât mai bine, să ajung cât mai sus posibil. Cred că este posibil să ajung  şi în naţionala Braziliei. Am nevoie de o oprtunitate. Am ales Steaua pentru că mi-a plăcut de Mihai Stoica. Sunt tânăr şi am tot timpul să ajung la alte echipe ”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here