Olăroiu, pentru încă trei ani la Steaua

În ciuda evoluţiei mai slabe a Stelei din ultima perioadă, antrenorul Cosmin Olăroiu şi-a prelungit astăzi contractul cu campioana en-titre pentru încă trei ani, până în 2010.

Dezamăgit de ultimele evoluţii ale echipei şi cele trei înfrângeri consecutive, 2-4 cu Dinamo, 0-2 cu Gloria Bistriţa şi 0-1 cu Politehnica Timişoara, antrenorul Cosmin Olăroiu a fost foarte aproape să-şi înainteze demisia.

Cu toate acestea, sprijinit şi de patronul Gigi Becali care i-a oferit un vot de încredere, Cosmin Olăroiu a anunţat joi că nu vrea să lase echipa la greu şi va continua alături de Steaua.

Astfel, Cosmin Olăroiu şi-a prelungit contractul cu Steaua pentru trei ani, până în 2010, şi va continua chiar dacă există riscuri ca Steaua să nu poată evolua în cupele europene în sezonul viitor din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă.

Patronul Gigi Becali a afirmat că a recurs la această mişcare, de a prelungi contractul lui Cosmin Olăroiu, pentru a nu mai exista dubii şi a nu se mai face subpoziţii.

Contractul de trei ani conţine clauze care spun cert că Olăroiu nu se va despărţi de Steaua urmând ca alte aspecte financiare legate de salariu şi buget să fie trecute în contract chiar de Olăroiu.

Antrenorul Stelei consideră că după discuţiile cu Gigi Becali, Mihai Stoica şi jucătorii, a înţeles şi mai mult că la Steaua există o familie şi el nu-şi poate lăsa familia la greu în ciuda supărărilor din ultima perioadă.

Gigi Becali a enunţat bilele albe acumulate de Olăroiu, calificarea în semifinalele Cupei UEFA şi calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar evoluţiile mai slabe din ultima perioadă au fost puse pe seama accidentărilor, oboselii şi a arbitrajelor.

Patronul Stelei a precizat că echipa este încă în grafic pentru calificarea în preliminariile Ligii Campionilor şi a acuzat violent arbitrajele avute de Steaua în mai multe partide din campionat.

Pe de altă parte, Gigi Becali a evidenţiat profesionalismul lui Cosmin Olăroiu, motivul pentru care finanţatorul Stelei a insistat ca acesta să rămână în postura de antrenor principal al echipei. 

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...