Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Oficialii Craiovei, chemati la Comisia de Disciplina

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Ştefan Stoica, trimis în tribună la meciul cu Rapid, scor 0-0, din etapa a XXI-a a Ligii I, patronul Adrian Mititelu şi preşedintele Gheorghiţă Geolgău au fost chemaţi, miercuri, în faţa Comisiei de Disciplină a FRF, informeaza Mediafax.

Ştefan Stoica a declarat că nu înţelege de ce a fost convocat la şedinţa de miercuri a Comisiei de Disciplină. „Nu înţeleg de ce am fost trimis în tribune şi de ce sunt chemat la comisie. Singurul reproş adus de arbitru a fost acela că am părăsit spaţiul tehnic”, a spus Stoica.

Patronul Adrian Mititelu va trebui să justifice declaraţiile făcute după întâlnirea cu Rapid, disputată sâmbătă, pe Stadionul Naţional din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, când a acuzat vehement arbitrajul, caracterizându-l pe unul dintre tuşieri drept „cretin” şi apreciind că a fost vorba de o „viciere de rezultat”. Mititelu i-a criticat şi pe conducătorii fotbalului românesc, spunând că aceştia au distrus Universitatea Craiova. „Sistemul e prea corupt la vârf pentru a mai putea face ceva. Este un cancer acut la vârf”, a declarat Mititelu după partida cu Rapid.

Citeste mai multe!