Ofertele de bun venit în lumea pariurilor – bonusuri atractive

Casele de pariuri online sunt nu doar numeroase, dar au strategii la fel de variate pentru a atrage un număr cât mai mare de jucători. Dintre acestea, bonusul de bun venit este unul atractiv. Ofertele promoționale de acest gen se referă la bonus la prima depunere sau chiar independent de depuneri. O astfel de strategie de marketing este chiar benefică pentru cei care își testează abilitățile de pariere și nu numai.

Așadar, atunci când marcați un început în această lume de ponturi si pariuri trebuie să știți că există și bonusuri de care vă puteți bucura totodată cu jocul în sine. Pentru cele de bun venit se poate să fie necesară solicitarea lui, după confirmarea contului. În mod ideal vi se adaugă automat în cont o sumă de bani care încurajează să jucați.

Bonus de bun venit – primul pariu fără risc

Mari case de pariuri, ca Unibet, Fortuna și nu numai, dispun de o astfel de ofertă. Avantajele sunt evidente, fiind vorba despre șansa de a câștiga o sumă de bani fără să existe risc. Dacă primul pariu este unul câștigător nu mai primești bonus. În caz contrar, banii îți sunt rambursați în cont sub formă de bonus. Deci câștig ai absolut în orice direcție.

Un astfel de bonus ar putea fi de interes pentru cei care ar dori să parieze cu o miză mare, ceea ce de obicei nu au curaj.

Bonus la prima depunere

O altă formă de răsplată să spunem pentru cei jucători este bonusul oferit la prima depunere. Și de data aceasta veți găsi numeroase case de pariuri cu o astfel de ofertă, de la Betano la Superbet, cu oferte de bonus de 50 sau 100% din suma depusă prima dată, dar până la o limită de 500-700 de ron sau ceva mai mult.

Vorbim și de această dată de avantaje, întrucât jocul se continuă, având un buget mai mare ca oricând. Este de asemenea destul de ușor de atins un prag consistent încât să cereți retragere a unei sume acceptabile.

În mod special pentru începători, un astfel de bonus îi ajută pe jucători să nu riște banii din propriul buzunar. Atenție însă, astfel de bonusuri se supun unor reguli de rulaj. De la agenție la agenție termenii și condițiile diferă și trebuie să vă informați temeinic pentru a nu pierde șansa de a vă bucura de bonusul promis, nu doar de a intra în posesia lui.

Bonus fără depunere

Sună mai tentant desigur pentru că nu implică un efort financiar. Sunt mai rare desigur și poate că și acesta este un motiv de neîncredere. Ce trebuie să știți este că agențiile nu își permit să nu respecte ofertele și să își piardă licența. Astfel de bonusuri sunt așadar reale, dar se supun unor reguli stricte de rulaj. Acestea pot fi direct în bani și sunt limitate ca perioadă în care vă puteți folosi de el. Pentru cei în căutare de noi ponturi și pariuri o platformă precum https://www.ponturisipariuri.com va fi negreşit un loc în care se regăsesc.

Stiri recente

Grupul Rapidistilor Aristocrati, super bilet câștigător în Super Social!

Grupul Rapidistilor Aristocrati are un super bilet câștigător în în SuperSocial Superbet Hai și tu în SuperSocial, inspiră-te din cele...