Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Numere de magie și bătaie cu frișcă la Party Dr. Oetker Junior Trophy

Magicianul Paul Lungu, participant la “Românii au Talent“ și câștigător a numeroase premii, a oferit un moment special de magie și iluzionism la Party Dr. Oetker Junior Trophy.  El i-a cucerit pe cei prezenți la Centrul Național de Tenis cu trucuri cu cărți și cu mingi de tenis,  stârnind râsete și aplauze. De asemenea, Mastercheful Rareș Burducea, a pregătit un delicios candy bar spre încântarea participanților. Cake pops-urile au fost la înâlțime, având loc și o bătaie generală cu frișcă. Desertul a constat în tartă cu migdale, Cheesecake, Cake Pops, ciocolata neagră și cremă de brânză, Cake Pops, ciocolată albă și nucă de cocos, muffins cu fulgi de ciocolată și rapsodie cu căpșuni. La turneul organizat de Federația Română de Tenis împreună cu Dr. Oetker participă aproximativ 128 de jucatori din 25 de tări, care se întrec în meciuri, atât la simplu, cât și la dublu. Aceast turneu este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională a Federației Internationale de Tenis. Țările participante sunt: Belgia, Belarus, Bulgaria, Canada, Franta, Marea Britanie, Germania, Lituania, Republica Moldova, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Suedia, Slovenia, Ucraina, SUA si Romania. Pe site-urile www.frt.ro şi site-ul Turneului – www.juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federația Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2015 sunt: Mercedes Benz, Tiriac Auto, Bograve, Erste Asset Management și Ministerul Tineretului și Sportului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: