Nu am mai pariat online, de unde încep?

Jucând la pariuri online vei avea parte de multe avantaje: poți face Cash Out înainte de termen pentru a închide pariurile, fie spre a reduce pierderile, fie pentru a-ți asigura un câștig garantat, nu mai plătești comisioane și taxe la depunerea și la câștigarea biletelor, ai ocazia de a paria la orice oră din zi sau din noapte, de pe computer, telefon sau tabletă, poți trăi meciurile la intensitate maximă jucând pariuri live și așa mai departe.

Să începem cu începutul! Ai voie să pariezi online numai la casele de pariuri licențiate în România la ONJN. În momentul de față avem 15 operatori licențiați la care putem juca legal, însă pentru a nu pierde mult timp cu alegerea celor mai bune variante, te sfătuiesc să răsfoiești recenziile de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară, PariuriX.com.

Acolo vei găsi tot ce trebuie să știi despre cei 5 operatori de top, de la suma minimă acceptată per pariu și până la numărul de evenimente transmise în format live video. Vei avea ocazia să afli care sunt punctele forte ale fiecărui operator, dar și care sunt cele mai avantajoase oferte și facilități puse la dispoziție de agențiile de pariuri online.

Urmărești secțiunea de ponturi pariuri sportive de pe site-ul comunității pariorilor din România? Care este proiectul tău preferat: Pontul zilei, Bilet Șansă, Biletul zilei sau Cotă 2?

După ce ai luat decizia de a juca la o casă de pariuri online, trebuie să-ți deschizi un cont la respectiva agenție. Accesezi butonul pe care este scris „Înregistrează-te”, „Înregistrați-vă acum!” etc. și începi să completezi câmpurile obligatorii. Datele personale, cum ar fi nume, prenume, adresă sau CNP, trebuie completate exact așa cum apar ele în buletin.

Să specifici neapărat o adresă de e-mail și un număr de telefon valid, pentru că este posibil să primești un mail de confirmare sau un SMS cu un cod pe care va trebui să-l introduci pe site pentru a-ți valida contul.

Să nu uiți numele de utilizator și nici parola aleasă, pentru că le vei folosi de fiecare dată când vrei să intri în contul de pariori online. Odată ce ai trecut de această fază, urmează depunerea. Card bancar, Transfer Bancar, Paysafecard, Neteller, Skrill, Western Union, Bitcoin sau numerar, sunt metodele de plată cele mai populare. Fiecare operator dispune de diverse reguli în acest sens, așa că verifică aceste detalii cu atenție. Anumite agenții de pariuri online îți oferă posibilitatea să depui, să joci și să scoți bani chiar și fără să ai un card sau cont bancar.

După ce ai încheiat formalitățile, urmează distracția propriu-zisă: Autentifică-te și navighează către partidele care te interesează, fie prin meniuri, fie folosind funcția de căutare. Odată ajuns în secțiunea dorită, dă click pe numele partidei vizate sau pe semnul „+” alături de care apar câteva cifre (care reprezintă numărul tipurilor de pariuri disponibile pentru acel meci); vei ajunge pe pagina cu opțiunile, iar odată ce identifici pronosticul pe care vrei să îl joci, dă click pe cota din dreptul lui pentru a-l adăuga pe bilet. Repetă procesul și pentru celelalte partide și apoi introdu miza pe care vrei să o joci, însă ai grijă să alegi ce tip de pariu vrei, combinat sau în sistem. Ultimul pas este să dai click pe butonul „Plasați pariul” și să confirm biletul, dacă acest lucru îți este solicitat.
Nu uita că ai 30 de zile la dispoziție să-ți verifici identitatea și adresa trimițându-i operatorului o copie de pe buletin și o factură de utilități care să nu fie mai veche de 3 luni de zile. Noi te sfătuim să nu lași asta pe ultimul moment pentru că riști să te trezești cu contul blocat și cu banii virați către bugetul de stat! Procedura este 100% securizată și nu prezintă nici un fel de risc; gândește-te că agențiile de top de pariuri online investesc la fel de mult în securitate precum băncile, iar datele tale sunt protejate de lege pe termen nelimitat!

Nu uita că pariurile nu trebuie să fie considerate ca fiind o sursă sigură de câștig, ci o activitate de divertisment. Comunitatea pariorilor din România te sfătuiește să nu pariezi niciodată mai mult de 10% din veniturile tale lunar.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...