Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Noi violente in fotbalul brazilian

După incidentele de vineri de la Catania, un meci din Brazilia a fost întrerupt din cauza fanilor, care au avut din nou ceva de împărţit cu forţele de ordine.

Partida dintre Vila Nova şi Cruzeiro a fost întreruptă în minutul 27 din cauza conflictelor dintre suporterii echipei gazdă şi poliţişti. Din cauza gazelor lacrimogene la care au apelat forţele de ordine, meciul a fost întrerupt timp de opt minute.

în repriza a doua şi-au intrat în rol fanii lui Cruzeiro, care nu au putut fi opriţi de poliţişti decât cu gloanţe de cauciuc şi gaze lacrimogene.

Partida s-a încheiat în cele din urmă cu 2-2 şi fără vreo victimă. în schimb, suporterii rivalelor Palmeiras şi Santos s-au luptat pe străzi cu petarde şi beţe înaintea derby-ului, câteva maşini fiind avariate.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: