Nieminen, eliminat de la Australian Open

Numai doi capi de serie au părăsit Australian Open joi, în a patra zi a turneului de Mare Şlem al anului, de la Melbourne. Finlandezul Jarko Nieminen (foto) a fost învins de argentinianul Juan Ignacio Chela, în timp ce Anna-Lena Groenefeld a pierdut în faţa americancei Ashley Harkleroad.

Cap de serie numărul 5 la Australian Open, James Blake a pierdut numai şapte game-uri în duelul american din turul 2 cu Alex Kuzneţov, venit din calificări.

învingătorul lui Victor Hănescu din primul tur, Frank Dancevic, şi-a terminat aventura la Australian Open după eşecul în patru seturi în faţa australianului Lleyton Hewitt.

Finlandezul Jarko Nieminen, al 17-lea favorit al turneului, a părăsit competiţia în turul secund, după ce a fost învins de Juan Ignacio Chela în patru seturi, 6-3 2-6 6-4 6-4. Argentinianul va avea o misiune mult mai grea în turul 3, în care îl va întâlni pe scoţianul Andy Murray, învingător al spaniolului Fernando Verdasco după trei seturi extrem de disputate.

Pe tabloul feminin, Kim Clijsters nu i-a lăsat decât trei game-uri japonezei Morigami, în timp ce Martina Hingis s-a impus cu un dublu 6-2 în faţa rusoaicei Kudriavţeva.

A noua favorită, Dinara Safina, a câştigat cu 6-3,6-2 jocul cu franţuzoaica de origine rusă, Iulia Fedossova, iar Aiko Nakamura n-a avut probleme cu indianca Sania Mîrza, de care a trecut cu 6-3,6-2.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...