Nicoleta Luciu si Andreea Banica, premiul pentru HCM Constanta

0
177

Nurhan Ali, directorul executiv al echipei de handbal HCM Constanta, a anuntat intr-o conferinte de presa, ca ii va rasplati pe jucatorii sai, pentru cucerirea celui de-al treilea titlu national, cu prezenta a doua vedete din show-biz-ul autohton, Andreea Banica si Nicoleta Luciu. Cele doua vedete vor concerta sambata seara in fata Salii Sporturilor din Constanta, dupa ce handbalistii dobrogeni vor primii  medaliile si tricourile de campioni nationali.

“Conducerea clubului a decis ca aducerea celor doua staruri sa fie o recompensa pentru baietii nostri, care au avut un sezon foarte greu si au obtinut rezultate foarte bune. La sfarsit, va exista si un foc de artificii”, a afirmat Nurhan Ali.

Dupa specacol, petrecerea handbalistilor se va muta la casuta Teleorman din statiunea Mamaia, unde sportivii, antrenorii, conducatorii de club, insotiti de sotii sau prietene, vor sarbatori performanta. La festivitatea de premiere vor fi prezenti presedintele FRH, Cristian Gatu (care va decerna medaliile), presedintele si vicepresedintele COSR, Octavian Bellu si, respectiv Ioan Dobrescu, si Gheorghe Goran, directorul loturilor nationale masculine de handbal ale Romaniei. Echipa antrenata de Lucian Rasnita si Eden Hairi are nevoie de un punct in intilnirea cu lanterna rosie, Politehnica Iasi, in penultima etapa a Ligii Nationale masculine de handbal, pentru a deveni pentru a treia oara campioana Romaniei.

Partida HCM Constanta-Politehnica Iasi se va disputa sambata seara, de la ora 19:00.