Neymar, după transferul în Arabia Saudită: Va fi fantastic să îi înfrunt pe Ronaldo, Benzema sau Firmino

Neymar a spus în videoclipul de prezentare a noului său club, Al-Hilal că va fi fantastic să îi înfrunte pe Ronaldo, Benzema și Firmino.

“Sunt foarte entuziasmat şi foarte fericit că mă alătur unui nou campionatl. Este o nouă experienţă, o nouă provocare. Sunt entuziasmat să fac istorie.

Provocările mă motivează, iar atunci când te confrunţi cu o nouă provocare ca aceasta, îţi creşte stima de sine. Sunt aici pentru a ajuta campionatul să crească.

S-au schimbat deja multe, făcând o mulţime de transferuri. Desigur, campionatul va fi foarte competiti. Sper ca clubul nostru să aibă un sezon bun şi să ne atingem obiectivele.

Bineînţeles, este o schimbare diferită, dar o nouă provocare. Cred că Cristiano Ronaldo a început toate acestea şi toată lumea l-a făcut nebun, asta şi asta. Dar astăzi vedeţi că liga creşte din ce în ce mai mult.

“Este interesant să întâlneşti jucători de mare calitate în alte echipe”, a adaugă el.

“Te motivează să fii şi mai bun. Când îi înfrunţi pe Ronaldo, Benzema, Firmino, emoţia este şi mai mare. Să-i înfrunți pe ei va fi minunat, va fi fantastic”, a punctat fotbalistul brrazilian.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...