Nemtii solicita 120 de milioane pentru modernizarea stadionului Ghencea

Finanţatorul Stelei visează în continuare la titlu, deşi Steaua este la 13 puncte în spatele rivalei de-o viaţă, Dinamo. Până la câştigarea titlului, Becali mai are însă o grijă: nemţii vor sute de milioane de euro pentru modernizarea stadionului şi trebuie găsită altă firmă.

Reputatele firme germane care au construit şi modernizat stadioanele de la Cupa Mondială din Germania de anul trecut le-au cerut steliştilor o sumă exorbitantă pentru modernizarea stadionului Ghencea. Astfel, finanţatorul Stelei a luat legătura cu o altă firmă specializată, căreia i-a impus o sumă de şase ori mai mică pentru realizarea proiectului.

“A fost firma germană aici, mi-au adus un deviz de 120 milioane de euro. Am luat legătura cu alţi proiectanţi cărora le-am spus să-mi facă un deviz de până în 20 de milioane de euro să punem încă 25 de mii de locuri pe stadion”
, a declarat finanţatorul Stelei.

Latifundiarul din Pipera rămâne optimist în ceea ce priveşte şansele Stelei la câştigarea campionatului. “Obiectivul rămâne campionatul, ce e aia locul 2? E foarte greu, dar campionatul trebuie să-l luăm noi”, a spus Gigi Becali.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...