Nemtenii vor avea prioritate la biletele pentru meciul cu Luxemburg

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Ceahlău, Viorel Măstăcăneanu, doreşte ca 80% din biletele pentru meciul naţionalei de la Piatra Neamţ să fie rezervate nemţenilor.

“Investiţiile la stadion s-au făcut pentru locuitorii acestui oraş şi judeţ”, a motivat Măstăcăneanu această cerinţă.

Primarul municipiului Piatra Neamţ şi preşedintele de onoare a FC Ceahlăul, Gheorghe Ştefan, a propus responsabililor FRF ca preţul minim al unui bilet să pornească de la cel mai mic preţ plătit la un meci al naţionalei, astfel că cel mai ieftin bilet va fi 30 de lei, iar cel mai scump 100 de lei, în funcţie de poziţie.

Tribuna I a stadionului va fi considerată tribună oficială, iar biletele de aici vor fi puse la dispoziţia celor două federaţii.

în total, cu zece zile înaintea meciului, vor fi scoase la vânzare 9000 de bilete.

Stadionul este pregătit pentru partida din preliminariile lui Euro 2008 din 28 martie, organizatorii primind o ultimă confirmare de la UEFA în care administratorul arenei este felicitat pentru realizarea, la termen, a condiţiilor impuse la inspecţia din luna ianuarie.

De asemenea, Federaţia din Luxemburg a ţinut să mulţumească, anticipat, după ce-a fost informată asupra condiţiilor desfăşurării partidei cu România.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...