Nawaf Salameh, Alexandrion Grup România: “Nu întâmplător am ales să susținem handbalul, unul dintre puținele sporturi care mai aduc bucurie românilor”

Alexandrion Grup România și Fundația Alexandrion sunt susținători tradiționali ai sportului românesc, având o implicare constantă atât în fotbal (sponsor al echipelor FC Petrolul Ploiești, Universitatea Craiova și CSMS Iași), cât și în handbal (U Alexandrion Cluj și CSA Steaua București). “Implicarea noastră în handbal nu este întâmplătoare. Am crezut încă de la început în potențialul acestui sport și în talentul și determinarea pe care le au jucătorii echipelor din România. și iată că rezultatele recente ale Naționalei feminine de handbal confirmă că nu ne-am înșelat și că acest sport este unul dintre puținele care mai aduc zâmbetul pe fețele românilor”, a declarat Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup România. Naționala de handbal feminin a României a terminat pe locul 3 Campionatul Mondial din Danemarca, având o evoluție spectaculoasă în meciurile cu adversare reputate, precum echipele Braziliei, Danemarcei sau Poloniei. “Și anul trecut handbalul românesc a avut un moment de glorie, atunci când Naționala României a câștigat Campionatul Mondial U18, care a avut loc în Macedonia. A fost încă o confirmare a valorii jucătoarelor noastre”, a adăugat Nawaf Salemeh. Din lotul național de junioare a făcut parte, anul trecut, și Cristina Laslo, care, în momentul de față activează la echipa U Alexandrion Cluj.

 

 

Stiri recente

Aryna Sabalenka e campioana de la Australian Open! E primul titlu de Grand Slam pentru bielorusă

Finala de la Australian Open 2023 s-a jucat între Elena Rybakina și Aryna Sabalenka. Sabalenka a câștigat cu scorul de...