Nationala s-a reunit cu pareri de rau

Majoritatea fotbaliştilor selecţionaţi de Victor Piţurcă au fost prezenţi astăzi la reunirea lotului şi şi-au exprimat părerile de rău despre ceea ce s-a întâmplată în ultimele zile în fotbalul italian.

Naţionala României ar fi trebuit să se reunească astăzi pentru amicalul cu Italia de miercuri, de la Siena, dar după ce derbiul Siciliei dintre Catania şi Palermo, de vineri seară, s-a transformat într-un adevărat război de gherilă, jocul dintre România şi Italia a fost amânat astfel că echipa noastră se va încălzi pe teren propriu cu echipa Moldovei.

Aproape tot grupul de jucători prezenţi la reunirea lotului au marşat pe ideea părerii de rău că echipa noastră nu mai are posibilitatea să-şi încerce valoarea contra campioanei mondiale en-titre.

Cu toate acestea, programul naţionalei României va rămâne acelaşi până miercuri când, de la 17.30, este programat jocul cu Moldova de pe stadionul Naţional din complexul sportiv Lia Manoliu iar acest program va începe cu un antrenament de reacomodare programat chiar duminică, de la ora 16.00.

Ultimii veniţi, Roşu, Contra şi Tamaş (foto), jucătorii care au meciuri programate în Primera Division duminică seară, vor ajunge în cantonamentul de la Mogoşoaia abia luni.

Antrenorul Victor Piţurcă a anunţat că nu a fost mulţumit de ultimele evoluţii ale lui Claudiu Niculescu de la echipa naţională şi din această cauză nu l-a convocat pe acesta dar a precizat că dinamovistul rămâne o variantă de luat în seamă pentru meciurile următoare.

Revine la echipa naţională după o pauză de aproape doi ani mijlocaşul Mihăiţă Pleşan în timp ce dinamovistul Adrian Cristea este surpriza absolută a lotului anunţat de Victor Piţurcă.

Stiri recente

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la China Open

Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, a fost eliminată în primul tur la China Open, turneu de categorie WTA 1000,...