Nadia Comăneci a anunţat extinderea cursurilor de iniţiere în gimnastică desfăşurate la GymNadia

Nadia Comăneci a anunţat extinderea cursurilor de iniţiere în gimnastică şi educaţie fizică desfăşurate la GymNadia, în urma unei vizite efectuate la sediul proiectui dezvoltat de Fundaţiile Ţiriac în cadrul Ţiriac – Telekom Arena din Otopeni.

Nadia a evaluat evoluţia copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 6 ani, înscrişi la cursurile gratuite de iniţiere în gimnastică și a discutat despre beneficiile deja resimţite în rândul practicanţilor de la GymNadia.

“Activitatea fizică practicată încă de la vârste fragede reprezintă o modalitate ideală de formare pentru orice sport. Îmbinând bazele gimnasticii cu distracţia, activităţile de la GymNadia sunt o încântare pentru cei mici. După numai două luni de activitate, mă bucur să pot constată progrese facil vizibile în menţinerea echilibrului, dezvoltarea motricităţii şi a spiritului competitiv a juniorilor de la GymNadia. Este vorba de educaţie, o modalitate pentru părinţi de a facilita copiilor un mediu sănătos de formare, o investiţie în copiii lor, care ii ajută să crească sănătoşi”, a declarat fosta gimnastă.

Cursurile gratuite pentru copii se desfăşoară de trei ori pe săptămână, în intervalul orar 10.00 – 12.00, iar până acum s-au format şase grupe de copii practicanţi, pe categorii de vârstă: 2-3 ani şi respectiv 4-6 ani.

Nadia Comăneci a anunţat lansarea unor noi programe de iniţiere, paralele, ce se vor desfăşura seara, în intervalul orar 17.00 – 19.00, contra cost. Preţul cursurilor contra cost este de 200 lei pentru un abonament de 8 şedinţe, adică 25 lei / sesiune.

Cursurile gratuite din prima parte a zilei vor rămâne în desfăşurare, astfel încât participanţii să aibă variante de zile şi intervale orare uşor accesibile.

Cursurile GymNadia se desfăşoară sub coordonarea celor patru antrenori selectaţi de Nadia Comăneci: Lăcrămioara Moldovan, Cristian Moldovan, Diana Bulimar şi Lucian Branzai.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...