Nadal se impune greu in fata lui Murray

în ultimul joc din optimile de finală ale Internaţionalele de tenis ale Australiei de la Melbourne, spaniolul Rafael Nadal, favorit numărul doi, l-a învins pe britanicul Andy Murray după un maraton de aproape patru ore.

Nadal a revenit de la 1-2 la seturi pentru a se impune cu un clar 6-1 în decisiv după un joc în care s-a mizat din plin pe forţă iar ibericul, cu un plus la acest capitol, şi-a adjudecat victoria.

Nadal va juca în sferturile de finală cu chilianul Fernando Gonzalez, cap de serie numărul 10, într-un meci programat pentru miercuri, ca şi jocul dintre rusul Nikolay Davydenko, cap de serie numărul trei, şi germanul Tommy Haas, favorit numărul 12.

Primele două jocuri din sferturile de finală ale turneului masculin sunt programate marţi, americanul Andy Roddick, cap de serie numărul şase, va juca cu compatriotul său Mardy Fish iar elveţianul Roger Federer, favoritul principal al competiţiei, îl va întâlni pe spaniolul Tommy Robredo, cap de serie numărul şapte.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...