Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Nadal se impune greu in fata lui Murray

în ultimul joc din optimile de finală ale Internaţionalele de tenis ale Australiei de la Melbourne, spaniolul Rafael Nadal, favorit numărul doi, l-a învins pe britanicul Andy Murray după un maraton de aproape patru ore.

Nadal a revenit de la 1-2 la seturi pentru a se impune cu un clar 6-1 în decisiv după un joc în care s-a mizat din plin pe forţă iar ibericul, cu un plus la acest capitol, şi-a adjudecat victoria.

Nadal va juca în sferturile de finală cu chilianul Fernando Gonzalez, cap de serie numărul 10, într-un meci programat pentru miercuri, ca şi jocul dintre rusul Nikolay Davydenko, cap de serie numărul trei, şi germanul Tommy Haas, favorit numărul 12.

Primele două jocuri din sferturile de finală ale turneului masculin sunt programate marţi, americanul Andy Roddick, cap de serie numărul şase, va juca cu compatriotul său Mardy Fish iar elveţianul Roger Federer, favoritul principal al competiţiei, îl va întâlni pe spaniolul Tommy Robredo, cap de serie numărul şapte.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: